Sponsored by: ATSC
1 2 3 4
Gratis week vakantie voor het hele gezin!

Geef gezinnen een geweldige week vakantie!

Een week genieten met het hele gezin!

Help mee aan een onbezorgde vakantie!

Gratis week vakantie voor het hele gezin!
Villa Pardoes is een vakantieverblijf voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen in Kaatsheuvel. Een gratis week vakantie voor het hele gezin. Even geen doktoren, geen witte jassen, maar plezier maken met het hele gezin! In Villa Pardoes, daar vergeten ze lles!
Verblijf

Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen tussen de vier en twaalf jaar.

Neem hier een kijkje

Online doneren

Geef gezinnen een geweldige vakantie!

 

Online doneren

Zakelijk sponsor worden
Villa Pardoes onvangt geen subsidie of verzekeringsgelden en is compleet afhankelijk van sponsoring. Dat kan door middel van een donatie, maar ook met producten en/of diensten. 

Sponsoren

Tijdlijn
10JAN2019

Medilex steunt Villa Pardoes

Medilex verzorgt professionele studiedagen voor zorg, onderwijs en welzijn. De deelnemers wordt gevraagd een evaluatieformulier in te vullen. Als dank daarvoor doneert Medilex per ingevulde evaluatie € 1,- aan Villa Pardoes.

Dinsdag ontvingen wij de eindcheque over 2018 met de prachtige opbrengst van €1800,-  .

Lees meer


Iemand heeft een foto geplaatst


We hebben een fantastische week gehad in Villa Pardoes. Alles was perfect geregeld en erg leuke evenementen. Bedankt aan alle vrijwilligers!!!


Villa Pardoes heeft een foto geplaatst


Er wordt hard gewerkt in de Villa! De oranje vloer wordt hersteld en alles wordt grondig schoongemaakt zodat we de rest van het jaar heel veel gasten kunnen ontvangen 🛠😃


VillaPardoes @Villapardoes

RT @JeffreyHeijboer: Ook dit is ENGIE! Bij @VillaPardoes hebben enthousiaste @ENGIEServicesNL collega's #vrijwillig het jaarlijks onderhoud…


Iemand heeft een foto geplaatst


Kinderen kunnen zich weer aanmelden!

Volledige tijdlijn
Video's

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest hoe Villa Pardoes er nou uit ziet of kom je binnenkort naar Villa Pardoes toe? Bekijk hier een korte sfeerimpressie van de Villa!

Wat een Feest, Feest, Feest was het afgelopen woensdag 23 mei bij het Benefietconcert voor Villa Pardoes in Theaters Tilburg. De kinderen die bij het concert waren mochten een echte videoclip opnemen met DJ Joris van Efteling Kids Radio. Zing en dans maar lekker mee met deze stoere videoclip!

Bekijk ons videokanaal
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Agenda
 
Webshop

Volg ons


   
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten