Sponsored by: ATSC
1 2 3 4
Gratis week vakantie voor het hele gezin!

Geef gezinnen een geweldige week vakantie!

Een week genieten met het hele gezin!

Help mee aan een onbezorgde vakantie!

Gratis week vakantie voor het hele gezin!
Villa Pardoes is een vakantieverblijf voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen in Kaatsheuvel. Een gratis week vakantie voor het hele gezin. Even geen doktoren, geen witte jassen, maar plezier maken met het hele gezin! In Villa Pardoes, daar vergeten ze lles!
Verblijf

Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen tussen de vier en twaalf jaar.

Neem hier een kijkje

Online doneren

Geef gezinnen een geweldige vakantie!

 

Online doneren

Zakelijk sponsor worden
Villa Pardoes onvangt geen subsidie of verzekeringsgelden en is compleet afhankelijk van sponsoring. Dat kan door middel van een donatie, maar ook met producten en/of diensten. 

Sponsoren

Tijdlijn
20SEP2018

Gulle donatie Elzen Kliniek

Stralend blije gezichten! Tien gezinnen met een ernstig ziek kind kunnen, dankzij de zomeractie van de Elzen Kliniek en extra giften van gulle cliënten, een week lang vakantie vieren bij Villa Pardoes in Kaatsheuvel.

 

Op donderdag 30 augustus jl. is de cheque overhandigd aan directeur Peter Persoon. Hij was een beetje beduusd. “Een donatie van deze orde maken we zelden mee. Wij zijn volledig afhankelijk van giften. Mensen werden sinds de crisis steeds voorzichtiger met doneren. Als je dan in één keer tien gezinnen – zestig mensen - blij kan maken, is dat een heel groot cadeau.” Pardoes zelf, de mascotte van het vakantieverblijf voor ernstige zieke kinderen en hun familie, was er ook bij.

Lees meer


Villa Pardoes heeft een foto geplaatst


Deze week kwam Brandweer Brabant-Noord op bezoek. Niet alleen om Pannenkoekenfestijn te verzorgen, maar onze gasten mochten ook een kijkje nemen in een echte brandweerwagen! 🚒👍


VillaPardoes @Villapardoes

Op zaterdag 8 december is de eerste editie van de Villa Pardoes Winter Run! In samenwerking met GoRun en het Anton… https://t.co/y76HS2pZNj


Villa Pardoes heeft een foto geplaatst


Op vrijdag zorgen onze lieve vrijwilligers ervoor dat alle huisjes en de Villa er weer netjes uitzien voor de gezinnen!


Iemand heeft een foto geplaatst


Vandaag zijn @clen_bezemer en ik een dagje met onze nichtjes Nova, Luna en @_bellevanmaanen naar de Efteling. Zij verblijven met hun vader... Lees meer

Volledige tijdlijn
Video's

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest hoe Villa Pardoes er nou uit ziet of kom je binnenkort naar Villa Pardoes toe? Bekijk hier een korte sfeerimpressie van de Villa!

Wat een Feest, Feest, Feest was het afgelopen woensdag 23 mei bij het Benefietconcert voor Villa Pardoes in Theaters Tilburg. De kinderen die bij het concert waren mochten een echte videoclip opnemen met DJ Joris van Efteling Kids Radio. Zing en dans maar lekker mee met deze stoere videoclip!

Bekijk ons videokanaal
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Agenda
 
Webshop

Volg ons


   
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten