Sponsored by: ATSC
Meld een gezin aan

Als arts kun je via onderstaande link de gehele aanmelding, inclusief medisch gedeelte, invullen. Als je de aanmelding vervolgens via je mail accordeert, ontvangen de ouders (mits je het mailadres van ouders invult) een mail om ze op de hoogte te stellen dat de aanmelding verstuurd is naar Villa Pardoes.

 
Villa Pardoes ontvangt wekelijks 12 gezinnen ontvangen. Jaarlijks vieren zo'n 600 gezinnen een week vakantie in Villa Pardoes. Villa Pardoes is een erg prikkelrijke omgeving en daardoor wellicht niet of minder geschikt voor sommige kinderen. Neem gerust contact met ons op om de meest actuele status te horen. Wij staan je graag te woord!

 

Gezien de hoeveelheid aanmeldingen is in overleg met de Medische Commissie besloten om alle aanmeldingen met ingang van mei 2016 voor een verblijf in Villa Pardoes éénmalig aan te bieden aan gezinnen, ook als meerdere zieke kinderen uit hetzelfde gezin voor een verblijf in aanmerking zouden komen.

 

 Aanmeldingsformulier

 

Na controle door de Medische Commissie nemen wij met de ouders contact op of en wanneer ze uitgenodigd worden voor de vakantieweek.

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Agenda
 
Webshop

Volg ons


   
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten