Lauren Oosterman

Wij zijn de familie Oosterman-Biljard. In augustus 2019 waren wij te gast bij Villa Pardoes. Met onze kinderen Milo (11 maanden), Lauren (4 jaar) en Collin (7 jaar). Onze dochter Lauren zat toen midden in haar behandeltraject voor Leukemie (ALL).

December 2018 kwamen we erachter dat Lauren ziek was. Het behandeltraject voor leukemie is 2-3 jaar. Lauren had het “geluk” dat zij de variant heeft waarbij de behandeling na 2 jaar is afgerond. In augustus hadden we er net 8 maanden, met zware chemokuren en een aantal (onverwachte) ziekenhuisopnames, op zitten. In die weken moesten we ons als gezin vaak opsplitsen. De ene ouder bij Lauren in het ziekenhuis en de andere ouder thuis met Milo en Collin.  

We waren wel toe aan een weekje vakantie, maar vonden het ook spannend om met ons zieke kind weg te gaan van huis. Villa Pardoes voelde in die zin toch als een veilige omgeving.

Toen stapten we de Villa binnen op die ongelofelijk warme vrijdag in augustus. Vanaf het eerste moment waren we betoverd door de magie van de Villa. Binnen een uur liep onze dochter rond in een prinsessenjurk, zat onze zoon in met een ander jongetje te spelen in de gameroom en waren wij als ouders nog steeds onder de indruk van alles wat er in de Villa te zien en te doen was. De Villa is eigenlijk niet in één zin samen te vatten. In één woord wel: overweldigend! Er is zoveel te doen, zowel binnen als in de prachtige tuin. Je komt ogen en tijd te kort om alles te zien en te doen. Maar het meest hartverwarmende en bijzondere vonden wij de vrijwilligers. De ongelofelijk hartelijke mensen die altijd voor ons klaar stonden, voor wie niets te veel was en alles tot in de puntjes verzorgden.

Groetjes,

John, Marieke, Collin, Lauren en Milo