Van harte welkom op onze nieuwe website!

Sportief samenwerken

Partnership met Esther Vergeer Foundation

Een samenwerking met veel perspectief voor de toekomst

Wij zijn heel trots op de bijzondere samenwerking die Villa Pardoes heeft met de Esther Vergeer Foundation! Een unieke kans om kinderen kennis te laten maken met sporten, want uiteindelijk is bewegen en actief bezig zijn goed voor iedereen.

De kracht van een sterk partnership!
Sinds 2019 zijn de Esther Vergeer Foundation en Villa Pardoes een partnership aangegaan om elkaar te versterken in de toekomst. Beide organisaties delen dezelfde waarden, zijn relatief klein qua omvang en hebben dezelfde grote ambitie: “We stoppen niet voordat alle gezinnen in Nederland, die een kind met een ernstige ziekte of aandoening in hun midden hebben, van onze dienst gebruik hebben gemaakt.” In 2021 is het éérste Esther Vergeer Multi Court geopend bij Villa Pardoes. Het is dé plek voor gezinnen in de Villa om deel te nemen aan verschillende sport en speelactiviteiten. Ook biedt het veld een sociaal aspect; op en langs het veld kunnen kinderen en gezinnen elkaar ontmoeten. De succesvolle samenwerking biedt een opening voor zowel gezinnen als de Esther Vergeer Foundation en Villa Pardoes. Gezinnen weten de ingang beter te vinden bij beiden partijen. Op deze manier kunnen ze op een “drempelverlagende” manier sterk en verbonden blijven met elkaar, in de maatschappij, door deel te nemen aan een sport of met elkaar een fantastische gezinsversterkende ervaring te beleven in de Villa.

Quote van een moeder:
“Geweldig om onze dochter te zien sporten samen met anderen kinderen. Dankzij Villa Pardoes zijn we in aanraking gekomen met de Esther Vergeer Foundation. Zij hebben ervoor gezorgd dat onze dochter een leuke voetbalclub heeft gevonden bij ons in de buurt die bij haar past!”

Elk kind de kans om 'gewoon' te sporten
De Esther Vergeer Foundation zorgt dat kinderen met een lichamelijke beperking en/of chronische aandoening door sport de kracht van zelfvertrouwen ontdekken.

Lees hier meer over de Esther Vergeer Foundation.