Sponsored by: ATSC
Doneren goed doel

 

Een medemens in nood helpen is van onschatbare waarde. Vele handen maken licht werk; dat geldt ook voor het steunen van organisaties, die met vrijwilligers en mensen die doneren, goede doelen nastreven om medemensen te helpen. Aan goede doelen kunt u uw steun bieden middels vrijwilligerswerk, schenken of doneren. Goede doelen zijn in overvloed aanwezig. Kiest u voor een organisatie die u aanspreekt. Let daarbij vooral op de missie van het goede doel. Kiest u bij het doneren, een goed doel voor kinderen? Kies Villa Pardoes! Bij Villa Pardoes staan ernstige zieke kinderen centraal. De stichting geeft ernstig zieke kinderen, al meer dan vijftien jaar, de kans om samen met hun ouders op de vakantie van hun leven te gaan. De unieke missie van Villa Pardoes maakt dat dit goed doel er één uit duizenden is. Wilt u aan goede doelen doneren, die zich richten op kinderen? Spreekt de missie van Villa Pardoes u aan? Dan is dit uw kans, om een ernstig ziek kind te verblijden met een onvergetelijke vakantie, waarbij ze ook het verdriet om hun ziekte even kunnen vergeten. Geef terug aan uw gemeenschap, door te doneren. Goed doel met een hart voor kinderen, dat is Villa Pardoes.

Aan goede doelen doneren? Doneer aan Pardoes!

Bij Villa Pardoes vergeten kinderen écht alles. Het kindvriendelijk complexis gevestigd in Kaatsheuvel en voert de vakantiegangers naar een sprookjesachtige wereld, waar ze zich kunnen uitleven tussen hun favoriete tekenfilmfiguren en sprookjeshelden. In één van de twaalf luxueuze themahuisjes kunnen kinderen samen met ouders of familie ontspannen en plezier beleven. Door te doneren aan goede doelen zoals Villa Pardoes, zorgt u ervoor dat zieke kinderen intens geluk mogen ervaren ondanks hun ziekte. De Villa zet zich in voor kinderen tussen 4 en 12 jaar, mede dankzij de vele vrijwilligers, donateurs en vrienden die onuitputtelijk werken aan het vervullen van de missie van Villa Pardoes. Vrijwilligerswerk bestaat uit vele taken, waaronder:

  • Administratief werk;
  • vervoer;
  • tuinwerkzaamheden;
  • organisatie van activiteiten.

Ook ú kan een bijdrage leveren aan dit liefdadig werk, door te doneren. Een goed doel voor mensen met het hart op de juiste plaats, dat is Villa Pardoes! Doneren aan goede doelen betekent een medemens helpen, doneren aan Villa Pardoes betekent een ziek kind op een unieke manier ultieme pret laten beleven. Blijft u aan goede doelen doneren, want vele handen maken licht werk; blijft u doneren, goede doelen zoals Villa Pardoes hebben úw steun ook nodig. Vele helpers maken zieke kinderen gelukkig.

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten