Sponsored by: ATSC

Goed doel steunen

You must install Adobe Flash to view this content.

De sector van goede doelen speelt een steeds grotere rol. Er wordt gestreefd naar het verhelpen van maatschappelijke problemen middels het organiseren van inzamelacties, het doen van vrijwilligerswerk of simpelweg het leveren van een maandelijkse bijdrage aan de desbetreffende hulporganisatie. Een bijdrage is echter nooit teveel. Hulporganisaties kunnen altijd uw steun gebruiken voor het waarmaken van hun doelen. Zou u graag een goed doel steunen, maar kunt u niet kiezen uit de vele goede doelen? Steunen van een goed doel betekent het helpen van een medemens, dat uw bijdrage goed kan gebruiken. Kinderen, onze jonge medemensen, kunnen deze steun ongetwijfeld gebruiken, als ze getroffen zijn door een terminale ziekte. Daarvoor staat Villa Pardoes. Wilt u het goede doel steunen? Wilt u een goed doel steunen met een unieke missie, die zich richt op kinderen? Villa Pardoes verwelkomt uw bijdrage.

Goede doelen steunen voor ernstig zieke kinderen

Villa Pardoes helpt kinderen tussen 4 en 12 jaar die lijden aan een ernstige, vaak terminale, ziekte. Wat dit goed doel zó bijzonder maakt, is dat zieke kinderen samen met hun ouders of overige familieleden een gratis vakantie aangeboden krijgen in een exclusieve, kindvriendelijke omgeving. De sprookjesachtige omgeving van Villa Pardoes doet denken aan de Efteling, waarvan Pardoes een initiatief is. Dit goed doel steunen levert een terminaal ziek kind vernieuwde hoop en blijdschap op en geeft u een gevoel van voldoening. Kinderen die Villa Pardoes bezoeken, verlaten het complex altijd met een glimlach. De stichting kan dit liefdevol werkechter niet alleen doen. De organisatie van Pardoes bestaat naast het vast personeel grotendeels uit vrijwilligers, donateurs en vrienden. Steunen kan naast het doneren van geldsbedragen of sponsoring ook bestaan uit vrijwilligerswerk. Vrijwilligers van Pardoes zijn onder andere:

  • Vervoersmedewerker;
  • tuinmedewerker;
  • administratieve kracht;
  • organisator van wekelijkse activiteiten.

Allemaal mensen die goede doelen steunen en onuitputtelijk werken aan het realiseren van de missie van dit goed doel.

Steun goede doelen

Ook ú kunt een verschil uitmaken in het leven van een ernstig ziek kind, door een bijdrage te leveren aan dit goed doel, in welke vorm dan ook. Vrijwilligers zijn van groot belang, doordat zij goede doelen steunen vol liefde en overgave. Momenteel heeft Pardoes ruim 150 vrijwilligers, die ervoor zorgen dat de stichting kinderen een week lang kan opvangen op haar kindvriendelijk complex. Voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij Villa Pardoes kunt u terecht op de website Villa Pardoes. Als u goed met kinderen kan omgaan, is vrijwilligerswerk met kinderen bij Villa Pardoes ongetwijfeld iets voor u. Anderzijds kunt u ook steun bieden in de vorm van een bijdrage of sponsoring. Dit goed doel steunen als bedrijf is mogelijk, indien u graag een bijdrage wil leveren of wil teruggeven aan ernstig zieke kinderen. Uw schenking zal van grote betekenis zijn voor de stichting. Iedereen kan echter het goed doel steunen, particulier of bedrijf. Uw medemens zal u dankbaar zijn en u krijgt een gevoel van voldoening. Steun goede doelen, steun een bijzonder goed doel zoals Villa Pardoes!

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten