Sponsored by: ATSC
Goede doelen actie

Goede doelen dragen reeds decennia lang bij aan het verhelpen of oplossen van diverse maatschappelijke problemen. Zij zijn in staat dit te doen door de steun van vrijwilligers en donateurs, die zich vol toewijding inzetten. Bent u ook een mens met het hart op de juiste plaats? Steunt u graag goede doelen? Actie ondernemen in de vorm van donatie of inzamelingsacties is van groot belang voor uw favoriet goed doel. U kunt op originele manieren een goede doelen actie starten. Actie voor goed doel, door uw wens goede doelen te ondersteunen in vervulling te laten gaan. Bent u van plan een actie voor het goede doel te starten, specifiek voor kinderen? Komt u dan in actie voor de kinderen van Villa Pardoes! Villa Pardoes zorgt er al meer dan vijftien jaar voor, dat kinderen met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte worden verrast met een gratis weekvakantie in een prachtige omgeving.

Actie voor het goede doel!

Pardoes biedt naast de fantastische themahuisjes op het sprookjesachtig complex ook vele andere faciliteiten voor de kinderen en hun ouders, waaronder:
  • whirlpools;
  • spelcomputers;
  • glijbanen;
  • een open haard;
  • reikibehandelingen.
Al deze activiteiten zorgen ervoor dat de vakantie compleet is en dat de kinderen er een geweldige herinnering aan overhouden. Door een goede doelen actie voor Villa Pardoes te steunen draagt u onder andere bij aan het onderhoud van de omgeving, waardoor nog meer kinderen de vakantie van hun leven kunnen beleven. Komt u in actie voor goed doel Villa Pardoes? U kunt simpelweg doneren of op een originele manier starten met een actie. Goed doel voor kinderen die de perfécte vakantie verdienen, dat is Villa Pardoes. Komt u graag in actie? Goed doel Pardoes dan ondersteunen! Doe dat middels een bijzondere actie! Dit goede doel steunen betekent dat ernstig zieke kinderen weer écht kind kunnen zijn. Geef een kind een mooie herinnering, steun een goede doelen actie van Villa Pardoes!

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten