Sponsored by: ATSC

Goede doelen Nederland

Goede doelen Nederland

Nederland staat bekend als een land dat helpt. Ramp of hongersnood, in Nederland staat men altijd klaar voor een medemens. Mensen met een hart op de juiste plaats helpen vaak in de vorm van goede doelen. Nederland heeft reeds veel hulporganisaties, die zich inzetten voor een goed doel. De vereniging Goede Doelen Nederland zorgt ervoor dat de goede doelensector steeds meer bloeit. Overal ter wereld hebben goede doelen, Nederland en buitenland, een belangrijke rol binnen de maatschappij en zijn ze haast niet meer weg te denken. Organisaties die zich inzetten voor kinderen zijn echter éxtra bijzonder. Kinderen verdienen een gelukkige jeugd, maar kunnen helaas in sommige gevallen dat niet ervaren. Ernstig zieke kinderen, die bijvoorbeeld lijden aan kanker hebben een leven dat gedomineerd wordt door ziekenhuisbezoeken en chemotherapie. Om hen toch blij te maken ondanks hun ziekte, zijn er verschillende goede doelen. Nederland is echter de thuisbasis van een héél speciale stichting, die vanaf oktober 2000 haar missie realiseert, door ernstig zieke kinderen een exclusieve gratis vakantie aan te bieden. Eén van de uniekste goede doelen in Nederland, voor wie het blijmaken van terminaal zieke kinderen centraal staat, is Stichting Villa Pardoes.

Goede doelen in Nederland voor zieke kinderen

Villa Pardoes biedt kinderen tussen 4 en 12 jaar de gelegenheid om gratis op vakantie te gaan met ouders en familieleden in een prachtige, kindvriendelijke omgeving. Dit maakt Villa Pardoes extra bijzonder, ten opzichte van andere goede doelen. Nederland heeft een behoorlijk aantal terminaal zieke kindjes, die uw bijdrage zeer op prijs zullen stellen. Een bijdrage leveren kan op verschillende manieren geschieden, hetzij door donatie, sponsoring of vrijwilligerswerk. Er zijn reeds een ruim aantal vrijwilligers, donateurs en vrienden die de stichting ondersteunen in haar missie. De organisatie van Villa Pardoes wordt grotendeels in stand gehouden door de liefdevolle inzet en toewijding van de trouwe vrijwilligers, die onder andere worden ingezet als:

  • Vervoersmedewerker;
  • tuinmedewerker;
  • administratieve kracht;
  • organisator van wekelijkse activiteiten.

Steun Nederlandse goede doelen

Onze vrijwilligers en donateurs zijn mensen met een goed hart, die zich inzetten voor goede doelen: Nederland heeft daar gelukkig genoeg van. Villa Pardoes is ook één van de Nederlandse goede doelen die ondersteund wordt door bekende Nederlanders, zoals profvoetballer Rafael van der Vaart. Met uw ondersteuning zal Villa Pardoes uitgroeien tot één van de grootste goede doelen. Nederland geeft altijd terug: wees een echte Nederlander en help een kind aan een gratis vakantie. Op de website van Goede doelen Nederland vindt u het overzicht goede doelen in Nederland, waarvan Villa Pardoes deel uitmaakt. Meer informatie over Villa Pardoes vindt u op Villa Pardoes, de officiële website. Nederland heeft een ruim aantal zieke kinderen, die de tijd van hun leven verdienen. Bij Villa Pardoes vergeten ernstig zieke kinderen echt álles. Lever een bijdrage aan het opfleuren van deze kinderen middels schenkingen aan desbetreffende goede doelen. Nederland, help een ander uit zijn leed. Schenk een kind een lach; steun een goed doel, Nederland!

 

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten