Help mee

Draag bij aan een onvergetelijke vakantiebeleving

Villa Pardoes biedt zo’n 600 Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Genieten met elkaar, daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen herinneringen maken, dát is de missie van de Villa.

Alles wat we doen, doen we met ons hart! Vol passie zetten we dan ook alles op alles om deze gezinnen een vakantie aan te bieden om nooit te vergeten. Hier hebben we ook jouw hulp bij nodig! Op verschillende manieren is het mogelijk om bij te dragen aan het verwezenlijken van deze vakantieweken, namelijk in de vorm van sponsorschap, donateurschap of vrijwilligerswerk.

Meld een gezin aan

Ben je of ken je een gezin met een kind dat ernstig ziek is tussen de 4 en 12 jaar dat woonachtig is in Nederland? Meld het gezin aan om in aanmerking te komen voor een onvergetelijke vakantiebeleving bij Villa Pardoes. Lees meer

Het land niet ver van hier...

Deel de regenboog van Villa Pardoes!

Lees meer
Administratieve ondersteuning

Receptie

Wordt vrijwilliger
Fondsenwervende activiteiten

Administratie

Gastheer en Gastvrouw

Animatieteam

Vrienden van Villa Pardoes

Onze vriendenclub bestaat op dit moment uit
Monique Smit

Monique Smit

Nederlandse zangeres en presentatrice

Ik prijs me dagelijks gelukkig dat we in goede gezondheid in Volendam van elkaar mogen genieten. Het is zo bijzonder om te zien hoe 12 gezinnen wekelijks genieten van een onbezorgde vakantie. Ik heb met mijn eigen ogen gezien wat een week bij Villa Pardoes doet met een gezin. Als je om je heen kijkt en ziet dat dit alles mogelijk wordt gemaakt door vrijwilligers, donateurs en sponsors dan zet ook ik me dolgraag in voor dit mooie doel in Kaatsheuvel.

Steffi Verhagen

Steffi Verhagen

Nederlandse BN'er, bekend van Boer zoekt Vrouw

Het mooie van kind zijn, is in mijn ogen dat dit een fantastische onbezorgde tijd is. Helaas is dit niet voor alle kinderen en hun gezinnen het geval.

Dani Visser

Dani Visser

Nederlandse E-sporter

Na een bezoek aan Kaatsheuvel was ik onder de indruk van dit mooie concept. Mede vanwege de innovatieve (online) ontwikkelingen, augmented reality-activiteiten en gameroom voor de kinderen werd de klik extra gestimuleerd. E-sports groeit momenteel erg hard. De belangstelling voor e-sports en FIFA in het bijzonder is explosief gegroeid en ik wil mijn volgers graag kennis laten maken met Villa Pardoes.  

Gers Pardoel

Gers Pardoel

Nederlandse rapper

Gerwin (Gers) Pardoel is een Nederlandse artiest. Hij werd in 2009 in Nederland en Vlaanderen bekend vanwege zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single Broodje Bakpao. Pardoels debuutalbum 'Deze wereld is van jou' werd uitgebracht in november 2011 en haalde platina op 28 mei 2012. Pardoel is vooral bekend geworden door zijn grootste Nederlandstalige Top 40 hit 'Ik neem je mee', waar het ook de grootste hit van een Nederlandse artiest is.

Mariska van Kolck

Mariska van Kolck

Nederlandse actrice, zangeres en presentatrice

Mijn kinderen zijn gezond. Dus ik kan me nauwelijks indenken wat het betekent als je kind ziek is. Welke consequenties het heeft voor het kind, voor ouders, broertjes en zusjes. En het feit dat juist ook de broertjes en zusjes van het zieke kind aandacht krijgen bij Villa Pardoes, waardeer ik enorm.

Nol Havens

Nol Havens

Nederlandse zanger, bekend van VOF de Kunst

Het idee was al snel om twaalf liedjes van VOF De Kunst te selecteren en op een speciale Villa Pardoes-CD uit te brengen. "Het is eigenlijk een soort verzamelaar. De liedjes die er op staan, zijn ook te vinden op eerdere CD's van onze theatervoorstellingen, maar dit is toch een speciale CD. Waarvan de opbrengst volledig ten gunste komt aan het goede doel." De CD ligt voor € 9,00 in de winkels waar ook de reguliere CD's van VOF De Kunst te verkrijgen zijn. En de samenwerking die daardoor ontstond leidde al snel tot meer. Zo heeft VOF De Kunst tijdens een Back to the 80's feest ten bate van Villa Pardoes speciaal voor deze gelegenheid én vooral ook ter ondersteuning van het goede doel voor het eerst sinds lange tijd live de internationale hits 'Suzanne' en 'Een kopje koffie' weer vertolkt. Een optreden dat garant stond voor een uitverkochte zaal.

De Villa Club is een selecte groep ondernemers die Villa Pardoes een warm hart toedraagt en financieel ondersteunt.
Steun Villa Pardoes Steun Villa Pardoes
Jaarlijkse Villa Club bijeenkomst Jaarlijkse Villa Club bijeenkomst
Mogelijke toegang tot andere Villa Club leden Mogelijke toegang tot andere Villa Club leden
Maatschappelijk betrokken ondernemen Maatschappelijk betrokken ondernemen
Zichtbaarheid op website en social media Zichtbaarheid op website en social media
Mogelijkheid tot gebruik maken van Theater de Poef Mogelijkheid tot gebruik maken van Theater de Poef
Bekijk de mogelijkheden