Help mee

Vriendenloterij

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Loterijdeelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen. Inmiddels speelt bijna een half miljoen Nederlanders mee voor 45 goede doelen en ruim 3.200 clubs en verenigingen in Nederland.

Speel mee!

Mandemakers draagt Villa Pardoes een warm hart toe

Dankzij Mandemakers Keukens was jij de afgelopen jaar persoonlijk particulier donateur van Villa Pardoes.

Lees meer

De Vriendenloterij

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden

Lees meer
Administratieve ondersteuning

Administratieve ondersteuning

Wordt vrijwilliger
Fondsenwervende activiteiten

Fondsenwervende activiteiten

Gastheer en Gastvrouw

Gastheer en Gastvrouw

Vrienden van Villa Pardoes

Onze vriendenclub bestaat op dit moment uit
Monique Smit

Monique Smit

Nederlandse zangeres en presentatrice

Ik prijs me dagelijks gelukkig dat we in goede gezondheid in Volendam van elkaar mogen genieten. Het is zo bijzonder om te zien hoe 12 gezinnen wekelijks genieten van een onbezorgde vakantie. Ik heb met mijn eigen ogen gezien wat een week bij Villa Pardoes doet met een gezin. Als je om je heen kijkt en ziet dat dit alles mogelijk wordt gemaakt door vrijwilligers, donateurs en sponsors dan zet ook ik me dolgraag in voor dit mooie doel in Kaatsheuvel.

Steffi Verhagen

Steffi Verhagen

Nederlandse BN'er, bekend van Boer zoekt Vrouw

Het mooie van kind zijn, is in mijn ogen dat dit een fantastische onbezorgde tijd is. Helaas is dit niet voor alle kinderen en hun gezinnen het geval.

Dani Visser

Dani Visser

Nederlandse E-sporter

Na een bezoek aan Kaatsheuvel was ik onder de indruk van dit mooie concept. Mede vanwege de innovatieve (online) ontwikkelingen, augmented reality-activiteiten en gameroom voor de kinderen werd de klik extra gestimuleerd. E-sports groeit momenteel erg hard. De belangstelling voor e-sports en FIFA in het bijzonder is explosief gegroeid en ik wil mijn volgers graag kennis laten maken met Villa Pardoes.  

Robin Martens

Robin Martens

Nederlandse actrice, zangeres, danseres en model

Ik ben Vriend van Villa Pardoes geworden, omdat ik weet wat het betekent om als kind ernstig ziek te zijn. Het hele gezin is dan ziek en kan een week samen op vakantie ontzettend goed gebruiken.

Gers Pardoel

Gers Pardoel

Nederlandse rapper

Gerwin (Gers) Pardoel is een Nederlandse artiest. Hij werd in 2009 in Nederland en Vlaanderen bekend vanwege zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single Broodje Bakpao. Pardoels debuutalbum 'Deze wereld is van jou' werd uitgebracht in november 2011 en haalde platina op 28 mei 2012. Pardoel is vooral bekend geworden door zijn grootste Nederlandstalige Top 40 hit 'Ik neem je mee', waar het ook de grootste hit van een Nederlandse artiest is.

Mariska van Kolck

Mariska van Kolck

Nederlandse actrice, zangeres en presentatrice

Mijn kinderen zijn gezond. Dus ik kan me nauwelijks indenken wat het betekent als je kind ziek is. Welke consequenties het heeft voor het kind, voor ouders, broertjes en zusjes. En het feit dat juist ook de broertjes en zusjes van het zieke kind aandacht krijgen bij Villa Pardoes, waardeer ik enorm.

Nol Havens

Nol Havens

Nederlandse zanger, bekend van VOF de Kunst

Het idee was al snel om twaalf liedjes van VOF De Kunst te selecteren en op een speciale Villa Pardoes-CD uit te brengen. "Het is eigenlijk een soort verzamelaar. De liedjes die er op staan, zijn ook te vinden op eerdere CD's van onze theatervoorstellingen, maar dit is toch een speciale CD. Waarvan de opbrengst volledig ten gunste komt aan het goede doel." De CD ligt voor € 9,00 in de winkels waar ook de reguliere CD's van VOF De Kunst te verkrijgen zijn. En de samenwerking die daardoor ontstond leidde al snel tot meer. Zo heeft VOF De Kunst tijdens een Back to the 80's feest ten bate van Villa Pardoes speciaal voor deze gelegenheid én vooral ook ter ondersteuning van het goede doel voor het eerst sinds lange tijd live de internationale hits 'Suzanne' en 'Een kopje koffie' weer vertolkt. Een optreden dat garant stond voor een uitverkochte zaal.

De Villa Club is een selecte groep ondernemers die Villa Pardoes een warm hart toedraagt en financieel ondersteunt.
Steun Villa Pardoes Steun Villa Pardoes
Jaarlijkse Villa Club bijeenkomst Jaarlijkse Villa Club bijeenkomst
Mogelijke toegang tot andere Villa Club leden Mogelijke toegang tot andere Villa Club leden
Maatschappelijk betrokken ondernemen Maatschappelijk betrokken ondernemen
Zichtbaarheid op website en social media Zichtbaarheid op website en social media
Mogelijkheid tot gebruik maken van Theater de Poef Mogelijkheid tot gebruik maken van Theater de Poef
Bekijk de mogelijkheden

Villa Pardoes webshop

Shop in onze winkel en steun daarmee de zieke kinderen!
Shop nu