Sponsored by: ATSC
Voorbeelden van acties

Speel mee in de Vriendenloterij!

Uniek aan de VriendenLoterij is dat u zelf kunt bepalen voor welk goed doel u meespeelt. De helft van uw inleg gaat naar het goede doel van uw keuze. Door mee te spelen voor Villa Pardoes helpt u ons! Met één klik kunt u meespelen voor Villa Pardoes en tegelijkertijd elke week kans maken op fantastische prijzen.

vl-logo.png

scherendeheren-logo_1.jpg  Scheren voor het goede doel

Op scherendeheren.net scheren mannen de baard voor Villa Pardoes. Hoe werkt dat? Mannen die als scherende heer poseren, dragen bij aan de continuïteit van de site en de donateurs van scherende heren maken hun gift rechtstreeks over naar het goede doel. Zo is er sinds de oprichting in 2006 in tien jaar al ruim €25.000 bij elkaar geschoren voor de villa! Wil jij ook een keer de baard scheren voor Villa Pardoes? Kijk dan eens op scherendeheren.net/welkom.

scherendeheren-polaroids_1.jpg

Parpoefjes: krukjes voor alle gasten van Villa Pardoes

"Niets doen is makkelijk", het motto van Theo en Wout.
Het idee werd geboren in de achtertuin op een mooie zomeravond met een goed glas. In 2014 heeft Wout donatieboxen gemaakt voor Villa Pardoes, zo kwam Theo op het idee. "Na een korte brainsessie leek het ons een goed plan om de logerende kinderen iets blijvends mee te kunnen geven. Hoe mooi zou dat zijn! We zijn op zoek gegaan naar mensen/bedrijven die ons hierin willen steunen. We hebben een mooie donatiekaart laten maken bij Orange Couch, plaatmateriaal wordt deels gesponsord door Deco Visie, schildermateriaal en verf wordt door VVB Husan ter beschikking gesteld en bij WSInterieurs worden de krukjes gemaakt. Met zijn tweeen hebben we de eerste schildersessie mee mogen maken, geweldig om te zien hoe het hele gezin met verve en enthousiasme de krukjes hebben beschilderd. Zelfs met grote zorg werden eind van de week ingepakt om ze met trots mee naar huis te mogen nemen.

Parpoefjes_Villa_Pardoes.jpg

Het geeft ons een fijn en warm gevoel dat we NIET… NIETS doen.

 

GeerstPartners_Logo_DEF_Zwart-rood-01.jpgsponsort Villa Pardoes

In de afgelopen maanden heeft het bureau Geerts  & Partners Villa Pardoes ondersteund in een onderzoek naar de verbetering in de financiële administratie. In de persoon van Michiel  van Seventer is in Villa Pardoes grondig gekeken naar de wijze waarop de financiële bedrijfsvoering kon worden geoptimaliseerd. Aanleiding hiervoor was de capaciteitsuitbreiding van acht naar twaalf vakantiewoningen die Villa Pardoes begin 2016 heeft afgerond. Deze schaalvergroting heeft het ook noodzakelijk gemaakt meer fondsen te werven. Hierbij is het voor de Villa van belang om op iedere moment te beschikken over actuele management informatie over kosten en opbrengsten. Dankzij de inspanningen van Michiel ligt er thans een rapportage hoe Villa Pardoes dit het beste vorm kan geven richting de toekomst. Het is geweldig om op basis van sponsoring gebruik te kunnen maken van adequate kennis van een specialistisch onderwerp. Villa Pardoes is Geerts & Partners erkentelijk dat zij deze tijdelijke detachering van Michiel bij Villa Pardoes mogelijk hebben gemaakt. Dit paste heel goed bij hun kijk op het MVO en daarom hebben zij niet lang na hoeven denken om deze opdracht aan te nemen.

 

Geerts & Partners heeft veel bewondering voor het werk van Villa Pardoes en vindt het van onschatbare waarde om ernstig zieke kinderen en hun families een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

 

Michiel_van_Seventer_voor_Villa_Pardoes.jpg

 

Op reis met Pardoes voor Villa Pardoes

In januari zijn wij, als Team Villa Pardoes, gestart aan de ScanCoveryTrial. Een tocht van 7.000 km in 7 dagen, retour naar Scandinavië. Naast plezier in de tocht hebben we ons ook ten doel gesteld om geld in te zamelen voor Villa Pardoes. Ruim een jaar aan voorbereiding is er voorafgegaan aan ons avontuur. Op 4 januari jl. was het zover, de start van de ScanCoveryTrial. Via Duitsland naar Denemarken. Van Kopenhagen naar Malmo over de brug, en dan door naar het noorden. In de vroege ochtend een tussenstop bij het Olympisch stadion in Hamar en weer door, door naar het volgende coördinaat. Elke etappe ging op coördinaten. We wisten dus niet hoe de route zou lopen. Na 29 uur rijden waren we bij ons eerste hotel in Mo i Rhana, Noorwegen. de volgende dag weer verder. Verder door naar het hoge noorden. We passeerden de poolcirkelgrens. Ons einddoel die dag lag in Tromse, het Parijs van het noorden. De dinsdag was het wederom autorijden. Via een prachtige noorderlichtroute, langs het drielandenpunt (noorwegen, zweden, finland) naar de finse hoogvlakte. Een bijzondere stop bij het ijshotel (Snow Village) en toen door naar Saariselka. In Saariselka was er tijd voor een dag rust. Rijden op sneeuwscooters en in een slee achter de Huskeyhonden, kortom, een indrukwekkende dag. Donderdag weer de auto in. Met stevige sneeuwval op naar het zuiden. Aan het eind van de dag moeten we de boot halen in Turku. Een nachtovertocht brengt ons naar Stockholm, waar we vrijdag aan de laatste etappe beginnen. Vrijdagmiddag was de finish in Kopenhagen. We hebben een uitdagende tocht gereden. We hebben, met dank aan onze sponsoren, bij terugkomst in Nederland een mooie cheque kunnen overhandigen aan Villa Pardoes.

Team_Villa_Pardoes.jpg

De financiële barometer van Schwartzmans bv

Elkaar belonen voor goed gedrag en de winst van deze samenwerking komt Villa Pardoes toe. Ons bedrijf Schwartzmans bv levert reinigingsmiddelen en materialen aan bedrijven en instellingen om een schone en veilige woon- en werkomgeving mede mogelijk te maken. Te kleine orders, te weinig marge, te laat betalen allemaal zaken die we allemaal kennen en om dit te voorkomen stellen we regels op en bij afwijking van die regels worden er “straf” maakregelen genomen. Dit is iets wat wij NIET willen! Op tijd betalen en een leuke order gaan we belonen. En niet doormiddel van korting maar door het op te sparen voor Villa Pardoes. € 0,25 per op tijd betaalde factuur; € 0,25 als het een leuke order is waar we nog iets op mogen verdienen; € 0,10 als de order via de website besteld wordt. Het resultaat € 4.000,00 voor Villa Pardoes. De klant en Schwartzmans hebben er niet onder geleden en bij Villa Pardoes maken ze er mensen gelukkig mee.

Schwartzmans_barometer.jpg

"Zelf plezier maken én het doorgeven aan een ander” 

Het vinden van een passend kerstgeschenk blijft jaarlijks een lastige opgave omdat je graag iedereen tevreden wil stellen. Dit jaar besloten we een kerstfeest te organiseren voor onze medewerkers waarbij zij tezamen met hun partner en kinderen werden uitgenodigd voor een uitgebreid diner met muzikale begeleiding van o.a. Glennis Grace! Hoewel dit al een cadeau op zichzelf was, stelden we ook nog een – kleiner - kerstpakket samen waarbij “zorg voor jezelf en een ander” centraal stond. De medewerkers werden tijdens dit feest verwend met een fitness-box plus een bon die tijdens de avond gedoneerd kon worden aan één van de goede doelen die Cagemax steunt. Cagemax kiest jaarlijks een aantal goede doelen die zij graag financieel helpt. Zo dragen wij Villa Pardoes al een aantal jaren een warm hart toe, maar ook Hulphond.nl, Duchenne en bepaalde sportverenigingen worden door ons ondersteund. Tijdens het feest hebben de medewerkers de keuze gekregen om hun bon ter waarde van € 125 te doneren aan Hulphond.nl en Villa Pardoes. Cagemax heeft het gedoneerde bedrag vervolgens verdriedubbeld waardoor we met veel plezier namens onze medewerkers € 6.600 aan Hulphond.nl hebben overgemaakt en € 8.000 aan Villa Pardoes. We zijn er zeker van dat Villa Pardoes met dit mooie bedrag een aantal gezinnen een mooie, welverdiende vakantieweek bezorgt!

Richard Kooi, CEO Cagemax

Cagemax.jpg

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Agenda
 
Webshop

Volg ons