Sponsored by: ATSC
Voorbeelden van acties

De financiële barometer van Schwartzmans bv

Elkaar belonen voor goed gedrag en de winst van deze samenwerking komt Villa Pardoes toe. Ons bedrijf Schwartzmans bv levert reinigingsmiddelen en materialen aan bedrijven en instellingen om een schone en veilige woon- en werkomgeving mede mogelijk te maken. Te kleine orders, te weinig marge, te laat betalen allemaal zaken die we allemaal kennen en om dit te voorkomen stellen we regels op en bij afwijking van die regels worden er “straf” maakregelen genomen. Dit is iets wat wij NIET willen! Op tijd betalen en een leuke order gaan we belonen. En niet doormiddel van korting maar door het op te sparen voor Villa Pardoes. € 0,25 per op tijd betaalde factuur; € 0,25 als het een leuke order is waar we nog iets op mogen verdienen; € 0,10 als de order via de website besteld wordt. Het resultaat € 4.000,00 voor Villa Pardoes. De klant en Schwartzmans hebben er niet onder geleden en bij Villa Pardoes maken ze er mensen gelukkig mee.

 Schwartzmans_VillaPardoes.jpgSchwartzmans_barometer.jpg

Speel mee in de Vriendenloterij!

Uniek aan deVriendenLoterij is dat u zelf kunt bepalen voor welk goed doel u meespeelt. De helft van uw inleg gaat naar het goede doel van uw keuze. Door mee te spelen voor Villa Pardoes helpt u ons! Met één klik kunt u meespelen voor Villa Pardoes en tegelijkertijd elke week kans maken op fantastische prijzen.

vl-logo.png

scherendeheren-logo_1.jpg  Scheren voor het goede doel

Op scherendeheren.net scheren mannen de baard voor Villa Pardoes. Hoe werkt dat? Mannen die als scherende heer poseren, dragen bij aan de continuïteit van de site en de donateurs van scherende heren maken hun gift rechtstreeks over naar het goede doel. Zo is er sinds de oprichting in 2006 in tien jaar al ruim €25.000 bij elkaar geschoren voor de Villa! Wil jij ook een keer de baard scheren voor Villa Pardoes? Kijk dan eens op scherendeheren.net/welkom.

scherendeheren-polaroids_1.jpg

Parpoefjes: krukjes voor alle gasten van Villa Pardoes

"Niets doen is makkelijk", het motto van Theo en Wout.
Het idee werd geboren in de achtertuin op een mooie zomeravond met een goed glas. In 2014 heeft Wout donatieboxen gemaakt voor Villa Pardoes, zo kwam Theo op het idee. "Na een korte brainsessie leek het ons een goed plan om de logerende kinderen iets blijvends mee te kunnen geven. Hoe mooi zou dat zijn! We zijn op zoek gegaan naar mensen/bedrijven die ons hierin willen steunen. We hebben een mooie donatiekaart laten maken bij Orange Couch, plaatmateriaal wordt deels gesponsord door Deco Visie, schildermateriaal en verf wordt door VVB Husan ter beschikking gesteld en bij WSInterieurs worden de krukjes gemaakt. Met zijn tweeën hebben we de eerste schildersessie mee mogen maken, geweldig om te zien hoe het hele gezin met verve en enthousiasme de krukjes hebben beschilderd. Zelfs met grote zorg werden eind van de week ingepakt om ze met trots mee naar huis te mogen nemen.

Parpoefjes_Villa_Pardoes.jpg

Het geeft ons een fijn en warm gevoel dat we NIET… NIETS doen.

 

GeerstPartners_Logo_DEF_Zwart-rood-01.jpgsponsort Villa Pardoes

In de afgelopen maanden heeft het bureau Geerts & Partners Villa Pardoes ondersteund in een onderzoek naar de verbetering in de financiële administratie. In de persoon van Michiel van Seventer is in Villa Pardoes grondig gekeken naar de wijze waarop de financiële bedrijfsvoering kon worden geoptimaliseerd. Aanleiding hiervoor was de capaciteitsuitbreiding van acht naar twaalf vakantiewoningen die Villa Pardoes begin 2016 heeft afgerond. Deze schaalvergroting heeft het ook noodzakelijk gemaakt meer fondsen te werven. Hierbij is het voor de Villa van belang om op iedere moment te beschikken over actuele management informatie over kosten en opbrengsten. Dankzij de inspanningen van Michiel ligt er thans een rapportage hoe Villa Pardoes dit het beste vorm kan geven richting de toekomst. Het is geweldig om op basis van sponsoring gebruik te kunnen maken van adequate kennis van een specialistisch onderwerp. Villa Pardoes is Geerts & Partners erkentelijk dat zij deze tijdelijke detachering van Michiel bij Villa Pardoes mogelijk hebben gemaakt. Dit paste heel goed bij hun kijk op het MVO en daarom hebben zij niet lang na hoeven denken om deze opdracht aan te nemen.

 

Geerts & Partners heeft veel bewondering voor het werk van Villa Pardoes en vindt het van onschatbare waarde om ernstig zieke kinderen en hun families een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Michiel_van_Seventer_voor_Villa_Pardoes.jpg

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Agenda
 
Webshop

Volg ons