Sponsored by: ATSC
Peter Horvers - Vrijwilliger Techniek

“Het werken als technisch vrijwilliger bij Villa Pardoes is voor mij een ware belevenis. Het zijn vooral de doelstellingen van deze organisatie die mij erg aanspreken. Iets kunnen betekenen voor gezinnen die een moeilijke periode doormaken geeft mij voldoening. Met name het doel dat het gezin als gast bij Villa Pardoes, één week afstand moet kunnen nemen van de beslommeringen en emoties die de ziekte van hun kind met zich meebrengt.

 

Door mijn technische achtergrond kan ik een bijdrage leveren aan de bruikbaarheid en veiligheid van voorzieningen voor de gasten en vrijwilligers bij Villa Pardoes. De werkzaamheden zijn divers. We repareren fietsen, skelters, speelgoed, bouwkundige zaken(bijv. sanitair en elektra) en ondersteunen bijzondere activiteiten in technische zin. Aangezien de vakantievilla’s doorlopend bezet zijn, worden reparaties vaak tijdens het verblijf van de gasten uitgevoerd. Hierdoor heb je regelmatig contact met de tijdelijke bewoners hetgeen door mij als zeer prettig wordt ervaren.”

 

Terug naar overzicht

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Agenda
 
Webshop

Volg ons


   
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten