Sponsored by: ATSC
Wilma van Strien - Vrijwilligster Administratieve ondersteuning

“Elke week stap ik weer met plezier de Villa binnen! Toen ik mij alweer 5 jaar geleden meldde bij Villa Pardoes, mocht ik beginnen als gastvrouw voor de weekenden. Inmiddels is mijn werk veranderd en geef ik nu assistentie aan de administratie.


Elke week mag ik mijn bijdrage geven aan het verwerken van de nieuwe aanmeldingsformulieren en dat zijn ongeveer 400 per jaar! 400 ouders/verzorgers die graag voor hun kind in aanmerking willen komen voor een weekje Villa Pardoes. Wij willen deze gezinnen dolgraag ontvangen. Mijn werk bestaat uit het administreren van deze aanvragen en het in orde maken van gegevens, zodat het klaar ligt voor de Medische Commissie die al deze aanvragen gaat beoordelen op het medische deel van het zieke kind. Een klein percentage van de aanvragen voldoet niet aan de eisen van Villa Pardoes, dan is het niet leuk een afwijzing te moeten sturen. Wij, als vrijwilligers-administratie, zullen dan altijd trachten om in deze afwijzing een vermelding te doen, waar het gezin naar onze mening wel iets leuks kan vinden voor hun kind. Dat hoort ook bij ons werk, zoeken naar iets leuks waarmee het zieke kind blij van wordt.

 

Als vrijwilliger-administratie heb ik ook telefonisch contact met de komende gasten, wij willen ze goed voorbereiden op een weekje Villa Pardoes en net die ontbrekende gegevens zijn vaak zo belangrijk voor een fijne week in de Villa. Het is van wezenlijk belang dat het hoog/laag bed klaar staat in het huisje, dat ook de douche en/of badlift is geïnstalleerd, maar dat ook de namen allemaal bekend zijn van de komende gasten, zodat ze zich bij aankomst welkom voelen in de Villa. Dat zijn de echte kenmerken van Villa Pardoes, je bent bij ons welkom en je mag er zijn, wij willen je een week lang in de watten leggen. Mijn werk bij de Villa geeft mij altijd positivisme het is fijn een bijdrage te mogen leveren aan deze professionele organisatie, die het steeds weer na streeft het kind en het gezin een weekje vakantie te geven, waarin je even alles kunt vergeten.

 

Terug naar overzicht

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Agenda
 
Webshop

Volg ons


   
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten