Sponsored by: ATSC
Help mee: organiseer een actie!

Wat leuk dat jullie een actie willen organiseren om geld in te zamelen voor Villa Pardoes! Veel scholen en jeugdclubs zijn jullie met succes voorgegaan. Van sponsorloop tot sportdag, van rommelmarkt tot kerstdiner. Je kunt het zo gek niet bedenken. Zet je fantasie aan het werk.

 

Onze fondsenwervers helpen je graag bij het bedenken van ideeën. Neem contact met ons op, vraag naar de afdeling Fondsenwerving en we gaan samen aan de slag om een mooi evenement op te zetten!

 

Chantal_website.jpg

Chantal Frijters

cfrijters@villapardoes.nl

 

Lees meer over voorbeelden van acties

Geef Samen

Wil je dat nog meer mensen weten dat jullie een actie houden? Bezoek dan ook eens de website: www.geef.nl. Op deze site kun je zelf jouw actie aankondigen. Je kunt er foto’s bijzetten en foldertjes plaatsen die iedereen zelf kan printen. Je kunt bovendien laten zien hoe goed de actie loopt en extra donateurs werven voor jouw actie, en dus voor Villa Pardoes. Zet hem op en veel succes!


 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Agenda
 
Webshop

Volg ons


   
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten