Sponsored by: ATSC
Kinderen helpen

Kinderen hebben allemaal recht op een onbezorgde jeugd en een gelukkig leven, ongeacht de omstandigheden waarin ze verkeren. Er zijn echter nog steeds veel kinderen die wegens een ziekte of handicap het plezier van kind zijn niet kunnen ervaren. Veel kinderen kunnen wegens hun ziekte moeilijk genieten van het leven en worden constant geteisterd door de gedachte aan hun ziekte. Gelukkig zijn er nog mensen die hun hart op de juiste plaats hebben zoals stichtingen en hulporganisaties. Kinderen helpen is hun hoofddoel, in het bijzonder degenen die lijden aan een ernstige ziekte. Hoewel er veel goede doelen zijn die een bijdrage leveren aan het gelukkig maken van zieke kinderen, is er een die wel héél bijzonder is. Een stichting die gratis vakantieweken aanbiedt aan ernstig zieke kinderen in een sprookjesachtige omgeving: Villa Pardoes.

Help kinderen

Bij Villa Pardoes wil men kinderen helpen aan een geweldige, gratis vakantie in een prachtige omgeving, zodat ze hun ziekte even op de achtergrond kunnen verplaatsen. Pardoes is gevestigd in Kaatsheuvel en de omgeving doet denken aan de Efteling,. Er zijn twaalf themahuisjes op het complex, die allemaal ingericht zijn op kinderen tussen de 4 en twaalf jaar. Hierdoor krijgen de kinderen een week lang:

  • pret met Barbie of Sneeuwwitje;
  • plezier in een magische wereld;
  • gezellige activiteiten te doen;
  • een geweldige vakantie.
Tevens is er een PicknickPlaats en talloze andere ruimtes zoals het BubbelPardijs of de Snoezelkamer, die de kinderen de vakantie van hun leven kunnen bezorgen. Ook ouders kunnen met hun kinderen meegenieten en ervaringen delen met andere ouders. Kinderen en ouders houden na afloop van hun bezoek aan Villa Pardoes een geweldige herinnering over en kijken hoopvoller uit naar de toekomst. Mooi toch? Maar ook ú kan zieke kinderen helpen, door het goede doel te steunen. Wil u ook een bijdrage leveren en zieke kinderen helpen om zich samen met hun broertjes en zusjes een week lang te vermaken? Help Villa Pardoes, zoals andere hulporganisaties, kinderen te helpen, zodat zij door kunnen gaan met het werk voor kinderen die lijden aan een ernstige mogelijk levensbedreigende ziekte. Villa Pardoes helpt al meer dan 15 jaar kinderen , dankzij de steun van vrijwilligers, donateurs en vrienden. Help kinderen door in welke vorm dan ook een bijdrage te leveren aan deze hulporganisatie. Voor meer informatie bent u terecht op onze website. Iedereen was eens kind; help kinderen écht kind te zijn door het goede doel te steunen. Steun Villa Pardoes, want daar vergeet je even álles!

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten