Sponsored by: ATSC
Cijfers en resultaten

Als Villa Pardoes hebben we de CBF-Erkenning voor goede doelen. We voeren deze Erkenning bewust en handelen er ook naar. We willen namelijk een gezonde en duurzame organisatie zijn waar onze gasten en onze donoren op kunnen vertrouwen.

 

Eén van de voorwaarden om de CBF-Erkenning te mogen voeren is dat een Goede Doelenorganisatie over een klachtenprocedure beschikt. Villa Pardoes heeft deze ook. U kunt deze vinden door hier te klikken. Dit geldt ook voor het hebben van een Meerjaren Beleidsplan. Klik hier voor de inhoud van het huidige beleidsplan.

 

Elk jaar geven we in ons jaarverslag aan hoe onze donaties en andere gelden besteed worden, welke resultaten we bereikt hebben en wat we gedaan hebben om onze gasten een overgetelijke vakantie te bieden. Conform de richtlijnen streven wij erna elke jaar voor 1 juni ons jaarverslag te presenteren.

 

Geïnteresseerd in ons recente Jaarverslag? Klik hier voor het meest recente Jaarverslag en hier voor de getekende Controleverklaring van onze Accountant. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Agenda
 
Webshop

Volg ons