Sponsored by: ATSC
Sandra Poot - Kinderarts in het TweeSteden Ziekenhuis

"Sinds 2013 ben ik lid van de Medische Commissie van Villa Pardoes. Deze Villa biedt gezinnen van kinderen met levensbepalende ziekten de mogelijkheid tot een heerlijke week vakantie. ‘Gewoon’ op vakantie gaan is voor deze gezinnen meestal niet mogelijk, omdat er vaak speciale voorzieningen nodig zijn. Deze voorzieningen kan Villa Pardoes bieden. Niet alleen de zieke kinderen zelf, maar ook hun (groot)ouders, broers en zussen genieten van een vakantie in Villa Pardoes, die voor het hele gezin vaak voor zeer welkome ontspanning en afleiding zorgt, in een moeilijke periode. 

 

Het is daarom fijn deel uit te mogen maken van de Medische Commissie. Deze commissie toetst de binnengekomen aanmeldingen voor Villa Pardoes aan de toelatingscriteria, denkt mee over de medische aspekten in de verbouwing, beleidsvorming, enz. Op deze manier kunnen wij, hopelijk, iets bijdragen aan het geluk van de gezinnen met een ernstig ziek kind."

 

Terug naar overzicht

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Agenda
 
Webshop

Volg ons


   
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten