Sponsored by: ATSC
Bert Akkermans – Facilitair Coördinator / Vrijwilligers Coördinator

“Mijn werkzaamheden als Facilitair- en Vrijwilligers Coördinator voor Villa Pardoes zijn zeer uiteenlopend van aard. Als Facilitair Coördinator ben ik verantwoordelijk voor alle facilitaire en vastgoedzaken in en rondom de Villa. In die hoedanigheid ben ik tevens verantwoordelijk voor alle nieuw- en verbouwprojecten. Op het vlak van vrijwilligercoördinatie ben ik eindverantwoordelijk voor alle zaken waar het vrijwilligers betreft. Samen met mijn collega coördinatoren Mariëlle en Chantal draag ik zorg voor de dagelijkse gang van zaken rondom de ruim 130 Villa vrijwilligers. Wij zien hen dan ook als het kapitaal van Villa Pardoes.
In de Villa is geen dag hetzelfde! De prioriteit die ik samen met mijn collega's van de Vaste Staf en vrijwilligers heb, is zorgdragen voor het welzijn van onze gasten! Het mag hen aan niets ontbreken, de week vakantie in de Villa moet voor hun uniek zijn. Wat het werk bij de Villa voor mij zo bijzonder maakt is de dankbaarheid die je terugkrijgt van onze gasten. Of het nu de grote of kleine gasten zijn, dat maakt geen verschil! Als ik door de Villa loop en zie de kinderen enthousiast samen spelen of je hoort de vaak aangrijpende verhalen van de ouders, dan besef je nogmaals waar je het voor doet. Ik ben enorm blij dat ik ruim twee jaar geleden de overstap heb gemaakt van de Thuiszorg naar Villa Pardoes; ik heb er geen dag spijt van gehad! Werken bij Villa Pardoes is mooi en dankbaar!”

 

Terug naar overzicht

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Agenda
 
Webshop

Volg ons


   
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten