Sponsored by: ATSC

Schenking zieke kinderen


Ziekte kan een ieder overkomen, jong of oud. De invloed van een ernstige, ongeneeslijke ziekte op een kind is echter immens. Hun onbezorgd, gelukkig leventje verandert eensklaps in een wervelwind van doktersbezoeken, ziekenhuizen en medicijnen. Ook ouders raken wanhopig en verdrietig door de ziekte van hun kind. Om kinderen en ouders weer te laten glimlachen en troost te bieden, nam de Efteling in oktober 2000 het initiatief om een stichting op te richten speciaal voor ernstige zieke kinderen tussen 4 en 12 jaar: stichting Villa Pardoes. Er zijn reeds vrijwilligers, donateurs en vrienden die Villa Pardoes steunen in haar missie, middels het doen van schenkingen. Zieke kinderen staan voor de stichting centraal. Ook ú kan een bijdrage leveren aan dit goede doel, in de vorm van een schenking. Zieke kinderen kunnen hierdoor in de gelegenheid worden gesteld om op het luxueuze, kindvriendelijk complex van Villa Pardoes een week lang gratiste verblijven in één van de sprookjesachtige themahuisjes. Er staan tevens elke week leuke activiteiten op schema. Verder zijn er boeiende attracties en faciliteiten, waaronder:

  • Glijbanen
  • Whirlpools
  • Spelcomputers
  • Open haard

Deze faciliteiten en activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers en schenkingen. Zieke kinderen kunnen dus in een veilige omgeving genieten van een gratis vakantie met hun ouders. Ook úw schenking aan kinderen die ernstige ziek zijn, kan een wereld van verschil maken in hun leven. Voelt u ervoor een schenking aan kinderen te doen? Bij Villa Pardoes waarderen wij uw schenking; zieke kinderen verdienen immers een gelukkige jeugd.

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten