Sponsored by: ATSC
Sms donatie voor Villa Pardoes

Goede doelen zijn tegenwoordig haast niet weg te denken uit onze samenleving. Ze ondersteunen mensen in nood en dragen bij aan het oplossen van ingrijpende maatschappelijke problemen. Er zijn een groot aantal hulporganisaties, die hun missie kunnen uitdragen dankzij schenking en donatie. Goede doelen zijn allemaal bijzonder; er is echter één met een heel unieke missie: Villa Pardoes. Villa Pardoes zorgt er al meer dan vijftien jaar voor dat kinderen die lijden aan een ernstige levensbedreigende ziekte, samen met hun ouders, de mooiste vakantie ooit kunnen beleven. Villa Pardoes kan haar geweldige missie nog beter vervullen, dankzij de steun van donateurs en vrijwilligers. Ook ú kunt een bijdrage leveren aan dit goede doel middels een sms donatie. U hoeft er niet voor uit huis; slechts een klik op uw mobiel en een ziek kind wordt getrakteerd op een onvergetelijke vakantie. Geven is nog nooit zó makkelijk en effectief geweest! Doneer snel en simpel aan Villa Pardoes middels een sms donatie; sms ‘Pardoes’ naar 4333.

Simpele donatie goed doel

Bij Villa Pardoes ontsnappen ernstig zieke kinderen een week lang aan de gevolgen van hun ziekte. Samen met hun ouders, broer, zus, oma of opa, kunnen kinderen genieten van een vakantie waarbij ze echt kind kunnen zijn. Even geen ziekenhuizen of doktersbezoekjes, maar volop plezier in een magische omgeving. Villa Pardoes zorgt ervoor dat kinderen kunnen genieten van de mooie themahuisjes en de wekelijkse activiteiten op het complex van Villa Pardoes. U bent nu in staat bij te dragen aan het werk van de stichting simpelweg met een donatie. Goede doelen gemakkelijk elektronisch ondersteunen. Uw donatie zorgt er dus voor dat zowel kinderen als oudersmet mooie herinneringen terug gaan naar huis, na een onvergetelijke vakantie. Villa Pardoes heeft haar succes ook te danken aan de vrijwilligers, die liefdevol hun werk doen. Vrijwilligerswerk bestaat onder andere uit:

  • Tuinwerkzaamheden;
  • vervoer;
  • administratie;
  • organisatie van activiteiten.
De vrijwilligers doen al jarenlang onuitputtelijk dit liefdadig werk. Vrijwilligerswerk vereist echter tijd en toewijding. Maar ook ú, kunt een bijdrage leveren aan het werk van Villa Pardoes met uw donatie. Het goede doel ook steunen? Middels een donatie via sms? In dit technologisch tijdperk beschikt iedereen over een mobiele telefoon. De sms donatie stelt u in de gelegenheid iets terug te geven aan zieke kinderen. Met een simpele donatie via sms kan een ernstig ziek kind een week genieten en weer met een glimlach rondlopen. De prachtige missie van Villa Pardoes kan niet door de stichting alleen ten uitvoer worden gebracht: daarvoor hebben wij ú nodig. Ondersteun Villa Pardoes zo snel mogelijk middels een donatie! Goed doelen ondersteunen middels een sms donatie, betekent een bijzondere bijdrage leveren met weinig moeite.

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten