Sponsored by: ATSC
27APR2014

24 uur Spinningmarathon ’t Geveltje

Voor het derde jaar op een rij organiseert café ’t Geveltje uit Boxel een grootse spinningmarathon tbv Villa Pardoes. 24-uur lang gaan vele fietsers weer op de trappers voor het goede doel. Onze algemeen directeur Peter Persoon zal het laatste uur meefietsen!

Lees meer

25APR2014

Cheque overhandiging Praktijkschool Waalwijk

Lees meer

25APR2014

Cheque MET Praktijkonderwijs - Waalwijk

Ter afsluiting van de actie ‘’Voorjaarsmarkt’’ van 17 april jl. op MET Praktijkonderwijs krijgt Villa Pardoes vanochtend een cheque aangeboden namens de leerlingen en ouderraad

Lees meer

24APR2014

Symposium recht op leven geeft recht op zorg

Op het symposium ‘Recht op leven geeft recht op zorg’ krijgt u zicht op de samenhang tussen de verschillende vormen van intensieve kindzorg buiten het ziekenhuis.

Lees meer

24APR2014

Pannenkoekenfestijn Solvid

Medewerkers van Solvid komen voor de gasten van Villa Pardoes pannenkoeken bakken en bieden een waar Pannenkoekenfestijn aan

Lees meer

23APR2014

Cheque 2College Ruiven – Berkel Enschot

Vandaag overhandigen de leerlingen van 2College Ruiven te Berkel Enschot de eindcheque van de sponsoractie voor Villa Pardoes.

Lees meer

21APR2014

Villa Pardoes actiedag bij De Wit Schijndel

Natuurlijk is De Wit op tweede paasdag geopend. Dit jaar staat deze dag helemaal in het teken van Villa Pardoes. Kinderen kunnen met de foto met Pardoes, verkoopt De Wit een Villa Pardoes kinderbox in het restaurant en kunnen de kleine bezoekers geschmincked worden of een glittertattoo gezet worden. Daarnaast is er een Facebook actie waarbij een bericht over deze actie bij voldoende likes een geldbedrag opleverd. Uw stem wordt dus ontzettend gewaardeerd. Wellicht tot ziens bij De Wit in Schijndel.

Lees meer

17APR2014

Voorjaarsmarkt Praktijkschool Waalwijk

Leerlingen van Praktijkschool Waalwijk organiseren een Voorjaarsmarkt ten bate van Villa Pardoes.

Lees meer

17APR2014

'FrietFeest' voor onze gasten

FrietFeest komt met zijn mobiele frietwagen voor de gasten van Villa Pardoes frites en snacks bakken. Letter en figuurlijk een echt Frietfeest!

Lees meer

16APR2014

Start fietstocht Santiago de Compostella

Vandaag starten Wim Witlox en dochter Patricia Jaspers aan de Pelgrimsfietstocht richting Santiago de Compostella. Zij verwachten rond 13 mei 2014 aan te komen.

Witlox_Wim_en_Patricia_2.jpg

Lees meer

13APR2014

Optreden Fanfare De Eendracht

Fanfare De eendracht geeft op 3 basisscholen een optreden. De opbrengst komt ten bate van Villa Pardoes.

Lees meer

13APR2014

Een reis om de wereld van Pardoes Harmonie concert Baarlo

Op zaterdag 12 en zondag 13 april geeft Boxtel's Harmonie een Efteling Concert. Ondersteund door onder meer videobeelden uit de Efteling, verhalen van een verteller en uiteraard Pardoes vertolken we het tweedelige 'Rondwandeling door de Efteling'. Boxtelaar Mari van Gils reeg vrijwel alle bekende melodieën uit het attractiepark aaneen in een onderhoudende compositie. Die kwam in 2007 ook al eens bij ons op de lessenaar en dat leidde tot twee uitverkochte uitvoeringen, een extra ingelaste derde concert én heel enthousiaste reacties van het publiek; bij jong en oud!

Lees meer

12APR2014

EggRun 2014

Voor het 5e opvolgende jaar bezoeken de stoere motorrijders van EggRun Villa Pardoes. Uiteraard is het mogelijk om op enkele motoren plaats te nemen en een stoere foto te maken!!

Lees meer

12APR2014

Een reis om de wereld van Pardoes Harmonie concert Baarlo

Op zaterdag 12 en zondag 13 april geeft Boxtel's Harmonie een Efteling Concert. Ondersteund door onder meer videobeelden uit de Efteling, verhalen van een verteller en uiteraard Pardoes vertolken we het tweedelige 'Rondwandeling door de Efteling'. Boxtelaar Mari van Gils reeg vrijwel alle bekende melodieën uit het attractiepark aaneen in een onderhoudende compositie. Die kwam in 2007 ook al eens bij ons op de lessenaar en dat leidde tot twee uitverkochte uitvoeringen, een extra ingelaste derde concert én heel enthousiaste reacties van het publiek; bij jong en oud!

Lees meer

10APR2014

KVG Tilburg

Geven van een lezing over Villa Pardoes aan dames van KVG Tilburg. Tijdens de avond is er een collecte voor Villa Pardoes.

Lees meer

10APR2014

Voor onze gasten: Magic Care

Magic Care komt goochelen in de Villa en op een leuke magische wijze wordt een sprookje vertelt!

Lees meer

10APR2014

Pannenkoekfestijn vrijwilligers FW

Donderdagavond is het tijd voor het pannenkoekfestijn!! Er zal door de vrijwilligers van Fondswerving voor iedereen heerlijke verse pannenkoeken worden gebakken!

Lees meer

10APR2014

Voor onze gasten: Dansen bij Villa Pardoes

Alle kinderen kunnen meedoen aan een leuke activiteit in de POEF! Ze krijgen namelijk een dansworkshop, voor meiden EN voor jongens!

Lees meer

09APR2014

Speelgoed controle Mattel

Vandaag controleren enkele medewerkers van Mattel het speelgoed bij Villa Pardoes. Dit gebeurd jaarlijks en tevens wordt de voorraad waar nodig aangevuld met nieuw speelgoed.

Lees meer

09APR2014

Voor onze gasten: Huifbedrijden

Deze activiteit is speciaal voor kinderen met een lichamelijke beperking. Degene die op het huifbed ligt (een overspannen canvasdoek, waar twee pony’s onder lopen) wordt door het lopen van de paarden op een unieke manier gemasseerd.

Lees meer

09APR2014

Voor onze gasten: een eigen familieportret

Deze ochtend komt fotografe Saskia vd Broek. Ze is erg goed in het maken van portret– en gezinsfoto’s. Er zijn geen kosten aan verbonden!! Een link naar de foto’s wordt binnen 2 weken aan de gezinnen gemaild.

Lees meer

08APR2014

Voor onze gasten: Schminken

Op dinsdagochtend kunnen de gasten zich laten schminken! Word een mooie prinses, een stoere superheld of word als een dier geschminkt? Alles kan! De schminksters zijn: Gera Thuring en Saskia de Wit 

Lees meer

08APR2014

Voor onze gasten: Reiki

Op dinsdagochtend kunnen de gasten zich laten verwennen met een Reiki behandeling. Reiki is van oorsprong een vanuit Japan afkomstige geneeswijze. Het duidt op een methode waarbij doormiddel van de handen helende energie wordt doorgegeven.

Lees meer

07APR2014

Voor onze gasten: verhalenverteller Jonker Voordenvuyst.

Lees meer

07APR2014

Voor onze gasten: Binnendieze

Op maandagmiddag zijn onze gasten uitgenodigd om een rondvaart op de Binnendieze van ’s-Hertogenbosch te maken. Op de boot is ook plaats voor kinderen met een eenvoudige rolstoel.

Lees meer

05APR2014

Vrijwilligersfeest Villa Pardoes

Een avond voor onze Vrijwilligers, leden van de Raad van Toezicht & leden van de Vaste Staf om gezamenlijk al de vrijwillige Helden van Villa Pardoes op een feestelijke manier in het zonnetje te zetten!

Lees meer

04APR2014

20-jarig bestaan KDV Parapluutje

KDV Parapluutje uit Raamsdonksveer bestaat deze week 20 jaar. Naast de nodige feestelijkheden is er ook aandacht voor Villa Pardoes.

Lees meer

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Agenda
 
Webshop

Volg ons


   
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten