Activiteiten voor de Villa

De Villa is het goede doel van verschillende activiteiten en evenementen. In dit artikel zullen we deze activiteiten kort uitlichten. Wil je meer informatie over de organisaties achter deze activiteiten, klik dan op de kopjes!

Anton Pieck & Efteling verzamelbeurs
Op zondag 29 oktober was wederom een editie van de jaarlijkse Anton Pieck & Eftelingbeurs. De organisatie van de beurs ligt in handen van De Vijf Zintuigen, zij dragen Villa Pardoes al jaren een warm hart toe. Om dit te benadrukken hebben zij voor deze beurs een nieuwe pin ontwikkeld. Onze mascotte van de Villa 'Pierre Escargot' siert deze bijzondere pin.
 

Groenrijk Tilbrug
Vanaf 1 november opent de kerstshow van Groenrijk Tilburg tijdens het Winter Love Festival. Op de vloer van de kerstshow is een wensvijver aangelegd voor Villa Pardoes. Tot het einde van het jaar kunnen bezoekers Villa Pardoes steunen met een donatie in de put (contant of via een QR-code). Villa Pardoes zal op zondag 17 december aanwezig zijn met een informatiestand.

Organisatie Samen voor Elkaar
Organisatie Samen voor Elkaar organiseerde op 5 november een muziekfeest ten bate van Villa Pardoes. Het muziekfeest vond plaats bij Café - zalencentrum De Viersprong te Dongen.

New Care - Villa Pardoes Week
Week 45 werd de New Care - Villa Pardoes week. Gedurende deze hele week doneerde New Care per verkocht artikel €1,- aan Villa Pardoes.

Intratuin Nuenen
Tijdens de kerstshow van 2023 is er een wensput aanwezig voor Villa Pardoes waar bezoekers een donatie kunnen achterlaten. Op 26 november is Villa Pardoes aanwezig met een informatiestand.

Chambre Sur+ event
Chambre sur Plus organiseert op 30 november in de Poef een inspiratieavond. Zeventig betrokken ondernemers uit Boxtel worden door Frans Goenee meegenomen in het creatieve gedachtegoed van Anton Pieck.

Stedelijk Gymnasium Nijmegen
In het najaar hebben de 1e jaars van Stedelijk Gymnasium Nijmegen zich ingezet via een sponsorloop. Op 13 december ontvangt Villa Pardoes tesamen met 2 andere goede doelen de eindcheque.

Kerstmarkt van MIKZ
Op 13 december is er een kerstmarkt voor de medewerkers van MIKZ. Met munten kunnen zij op de kerstmarkt een eigen pakket samenstellen. Overgebleven muntjes komen ten gunste van Villa Pardoes.

Basisschool de 4 Heemskinderen
Basisschool de 4 Heemskinderen doet een aantal verschillende acties verspreid over de hele maand december. Op 9 december doen we mee aan de Villa Pardoes WinterRun. Op 15 december doen ze een Pubquiz. Van 18 tot en 21 december verkopen ze lootjes voor een loterij met veel prijzen van lokale sponsoren. Op 20 december start om 12 uur een Glazenhuisactie met in de middag en avond een Fancy Fair. Daarnaast is er op 21 december naast het Glazen Huis de hele dag ook nog een Kerstmarkt tussen 17.00-19.00 uur waar de kinderen lekkernijen en zelf geknutselde spullen gaan verkopen. Daarnaast hebben ze ook een wensboom voor kinderen waar ze een aantal wensen van uit willen laten komen.