Sponsored by: ATSC
1 2 3 4
Gratis week vakantie voor het hele gezin!

Geef gezinnen een geweldige week vakantie!

Een week genieten met het hele gezin!

Help mee aan een onbezorgde vakantie!

Gratis week vakantie voor het hele gezin!
Villa Pardoes is een vakantieverblijf voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen in Kaatsheuvel. Een gratis week vakantie voor het hele gezin. Even geen doktoren, geen witte jassen, maar plezier maken met het hele gezin! In Villa Pardoes, daar vergeten ze lles!
Verblijf

Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen tussen de vier en twaalf jaar.

Neem hier een kijkje

Online doneren

Geef gezinnen een geweldige vakantie!

 

Online doneren

Zakelijk sponsor worden
Villa Pardoes onvangt geen subsidie of verzekeringsgelden en is compleet afhankelijk van sponsoring. Dat kan door middel van een donatie, maar ook met producten en/of diensten. 

Sponsoren

Tijdlijn
26MRT2019

Beau Five Days Inside in Villa Pardoes

Beau van Erven Dorens is voor zijn programma ‘Beau Five Days Inside’ vijf dagen te gast geweest in Villa Pardoes. Dinsdagavond 26 maart 2019 om 20:30u wordt deze aflevering op RTL4 uitgezonden. Een bijzondere avond voor Villa Pardoes en onze gasten, waarbij wij allemaal een inkijkje krijgen achter de 12 voordeuren van de Villa en in het leven van 12 gezinnen die wekelijks bij ons te gast zijn.

Lees meer


Villa Pardoes heeft een foto geplaatst


Beau van Erven Dorens is voor zijn programma ‘Beau Five Days Inside’ vijf dagen te gast geweest in Villa Pardoes. Aanstaande dinsdagavond... Lees meer


Iemand heeft een foto geplaatst


Wat hebben wij het heerlijk gehad.. Bedankt!


VillaPardoes @Villapardoes

RT @BeauvanED: Binnenkort op de buis! 26 maart. #bfdi #rtl4 https://t.co/Uq6RYrrGVn


VillaPardoes @Villapardoes

Beau Five Days Inside start het nieuwe seizoen bij ons in de Villa! Kijk allemaal mee op dinsdag 26 maart, @RTL4 https://t.co/eC54jGQuHF

Volledige tijdlijn
Video's

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest hoe Villa Pardoes er nou uit ziet of kom je binnenkort naar Villa Pardoes toe? Bekijk hier een korte sfeerimpressie van de Villa!

Wat een Feest, Feest, Feest was het afgelopen woensdag 23 mei bij het Benefietconcert voor Villa Pardoes in Theaters Tilburg. De kinderen die bij het concert waren mochten een echte videoclip opnemen met DJ Joris van Efteling Kids Radio. Zing en dans maar lekker mee met deze stoere videoclip!

Bekijk ons videokanaal
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Agenda
 
Webshop

Volg ons


   
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten