Padellen voor Villa Pardoes

Deze sportieve uitdaging wil je aangaan! Padellen is ondertussen een super populaire sport...
En dat is niet voor niets! Het is namelijk heel toegankelijk, je leert het snel en je kunt meteen een aardig potje spelen. Hoe bijzonder gaaf is het als je met deze sport Villa Pardoes kunt steunen! In de week van 22 maart tot 29 maart vindt het landelijke "Padellen voor Villa Pardoes" plaats.

Verschillende padel locaties in Nederland stellen hun baan beschikbaar waarbij het inschrijfgeld ten goede komt aan Villa Pardoes. Hiermee maak je het mogelijk dat gezinnen met een ernstig ziek kind in hun midden een onvergetelijke vakantie ervaring kunnen beleven.

Padel met een doel en doe mee! :)Friends & Family toernooi

Een sportief en gezellig uitje, waarbij je samen met vrienden en familie padel speelt tegen anderen.  Inschrijven en meedoen kost €50,- per team, bestaande uit twee personen. 

Wanneer: Zaterdag 23 maart

Waar: Je kiest zelf één van de 12 padel locaties verdeeld over heel Nederland (Amsterdam, Bilthoven, Enschede, Heiloo, Houten, Laren, Oisterwijk, Maastricht, Rijswijk, Venray, Waalwijk, Zeist).  

Aantal personen: Je kunt deelnemen per team van 2 personen.

Hoe: schrijf je hier in.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Business toernooi

Netwerken, teambuilding en lekker met je collega's sportief bezig zijn voor het goede doel. Eén van de 12 business toernooien door heel Nederland bieden jou de kans om te padellen met een doel! 

Wanneer: Donderdag 28 maart

Waar: Je kiest zelf één van de 12 padel locaties verdeeld over heel Nederland (Amsterdam, Bilthoven, Enschede, Heiloo, Houten, Laren, Oisterwijk, Maastricht, Rijswijk, Venray, Waalwijk, Zeist).

De gelukkige winnaar mag deelnemen aan het BN'er toernooi op 29 maart in Amsterdam en het opnemen tegen Rafael van der Vaart, Chatilla van Grunsven, Dorus de Vries, Ronald de Boer, Fatima Moreira de Melo en vele anderen.

Minimaal aantal personen: Twee personen.

Hoe: schrijf je hier in.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Padelmarathon

Ben jij een padel-fan en woon je in, of in de buurt van Kaatsheuvel? Doe dan mee aan de padelmarathon! 24 uur lang gaan we padel- en tennisspelen om geld op te halen voor Villa Pardoes.

Inschrijven doe je door een padel- of tennisbaan te reserveren voor jezelf én je medespelers. De baanhuur per uur bedraagt 50 euro. Hoe gaaf zou het zijn als er 24 uur lang, op 4 padelbanen en 7 tennisbanen, padel en tennis wordt gespeeld in teken van Villa Pardoes. 

Wanneer: Zaterdag 23 maart tot zondag 24 maart

Waar: TC Boemerang in Kaatsheuvel

Minimaal aantal personen: Twee personen.

Hoe: Schrijf je hier in.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben je geen padeller, maar wil je de Villa wel steunen? Scan dan onderstaande QR code!