Sponsored by: ATSC
Goed Doel Kind

Kinderen verdienen een onbezorgd, gelukkig leven. Helaas zijn er overal ter wereld kinderen, die lijden aan een ernstige ziekte en daardoor verdrietig en ongelukkig worden. Wereldwijd zijn er goede doelen, kind- georiënteerde hulporganisaties, die zieke kinderen helpen. Wij beginnen iets dichterbij huis met ons goed doel. Kind zijn is een belangrijk deel van het leven en Villa Pardoes, een initatief van de Efteling, stelt daarom het geluk van kinderen centraal. Pardoes heeft als missie het blijmaken van zieke kinderen door ze een week lang, gratis vakanties te bieden in een prachtige, sprookjesachtige omgeving. Een vakantie in Villa Pardoes betekent voor kinderen en ouders een week lang lol hebben op het magisch complex en deelnemen aan diverse activiteiten, waarbij kinderen écht kind kunnen zijn.

Goede doelen kind in Nederland

Villa Pardoes is voor zieke kinderen in Nederland tussen 4 en 12 jaar hét goed doel: kind- en oudervriendelijke omgeving, voorzien van twaalf themahuisjes en een prachtige PicknickPlaats waar gezinnen even alles kunnen vergeten en kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Villa Pardoes is gevestigd in Kaatsheuvel en gebouwd naar hetzelfde sprookjesconcept als de Efteling. De stichting is al langer dan 15 jaar één van de speciaalste goede doelen; kind en ouders zijn er in staat om te genieten van een welverdiende vakantie. Kinderen kunnen samen met hun favoriete sprookjesfiguren of tekenfilmhelden onbezorgd genieten op het complex van dit goed doel; kind zijn ervaren is immers waar de stichting naar streeft. De themahuisjes zijn gebaseerd op onder andere:

  • Barbie;
  • Sneeuwwitje;
  • Ridder;
  • Space;
  • Duizend-en-één-nacht.
Wat Villa Pardoes uniek maakt is dat, in tegenstelling tot andere goede doelen, kind én ouders samen kunnen genieten van de vakantie. Kinderen kunnen meedoen aan de spetterende activiteiten in de magische omgeving, terwijl ouders zich kunnen uiten over de ziekte van hun kind door ervaringen te delen met andere ouders. Ook kunnen ouders zich met hun kind vermaken op de PicknickPlaats, waardoor de band met hun kind nog sterker wordt. De stichting heeft haar missie al langer dan 15 jaar kunnen vervullen dankzij de vele vrijwilligers en donateurs die zich blijven inzetten om dit goed doel, kind- en oudervriendelijk te maken. Maar ook ú kan een bijdrage leveren! Heeft u uw hart op de juiste plaats en zou u zich willen inzetten voor goede doelen; kind georiënteerde, unieke stichtingen die kinderen weer een lach op hun gezicht willen schenken? Dan is Villa Pardoes voor u het goed doel. Kind zijn kan voor ernstig zieke kinderen, dankzij een vakantie in Villa Pardoes, de tijd van hun leven zijn.

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten