Sponsored by: ATSC
Leonique Rijnen - Gasten Coördinator

“Mijn naam is Leonique Rijnen en sinds 2013 werkzaam bij Villa Pardoes als Gasten Coördinator. Het werken met kinderen is een groot voorrecht. Ze zijn spontaan, eerlijk en onbevangen. Hoe mooi is het als je dan mee mag werken aan een week lang genieten van deze doelgroep!

Samen met mijn collega Mariëlle zorg ik ervoor dat de aanmeldprocedure goed verloopt en dat we zoveel mogelijk gezinnen  kunnen verwelkomen elk jaar.

Als de gezinnen bij De Villa arriveren staan we samen met een groep ontzettend betrokken vrijwilligers elke week klaar om het de gasten naar de zin te maken en zoveel mogelijk plezier uit de week te halen. De gezichten van de kinderen spreken boekdelen, van het moment dat ze hier binnenkomen tot het moment dat ze weer vertrekken. En elke glimlach en elk contact dat ik met de gasten heb draagt ook weer bij aan mijn werkplezier.”

 

Terug naar overzicht

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Agenda
 
Webshop

Volg ons


   
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten