Borrenbergs Groep nieuwe sponsor Villa Pardoes

Familiebedrijf Borrenbergs Groep is de nieuwe sponsor van Villa Pardoes. Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan in Kaatsheuvel. 

Op de ‘Dag van de Uitvoering’ heeft de Borrenbergs Groep een 3-jarige samenwerking met Villa Pardoes ondertekent. In het Philips Stadion te Eindhoven organiseerde Borrenbergs’ voor haar medewerkers de derde ‘Dag van de Uitvoering’. Een deel van de medewerkers heeft deze zomer een steentje bijgedragen aan de renovatie van de Slakkenhuisjes van Villa Pardoes.  

De impact van Villa Pardoes op de medewerkers van de Borrenbergs Groep is groot. Directeur Jeroen Blankers licht toe. “We zijn een familiebedrijf en als het erop aankomt, staat je familie altijd voor je klaar. Zo gaan wij binnen de groep dan ook te werk. Als nieuwe sponsor van Villa Pardoes kunnen we juist dat gevoel nu nog breder uitdragen. Nu we hier aan het werk zijn geweest, kwam er ook een stukje besef naar voren. Wij geloven in het effect van ervaring. Met andere woorden; we weten waar we over praten, hoe we iets aan moeten pakken óf juist niet. Bij Villa Pardoes worden we geconfronteerd met (persoonlijke) situaties waar we geen ervaring mee hebben en dat maakt grote indruk, op mij persoonlijk en op onze medewerkers. Alles wordt dan opeens heel relatief.” 

Borrenbergs Groep biedt de komende drie jaar twaalf gezinnen een onvergetelijke vakantiebeleving bij Villa Pardoes. Daarnaast steunt Borrenbergs’ Villa Pardoes door te participeren in en het organiseren van additionele (fondswervende) acties. Ook zullen zij ‘“Helpende Handen’ bieden in de Villa, een initiatief waarbij speciale activiteiten begeleid worden door de medewerkers van partners van Villa Pardoes. 

Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Genieten met elkaar, daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen herinneringen maken. 

Borrenbergs Groep

Het is de ultieme mix van blijven leren en continue groei die Borrenbergs’ heeft gemaakt tot een gerenommeerd en gerespecteerd speler binnen verschillende branches met uiteenlopende doelgroepen. Het inrichten van zakelijke panden, overheidsgebouwen, zorginstellingen en culturele gebouwen, behoort sinds jaar en dag tot de kernactiviteit van dit Brabantse familiebedrijf. De afgelopen jaren heeft het bedrijf gewerkt aan een groepsstructuur waarin specialisatie en focus hebben geresulteerd in 5 afzonderlijke entiteiten die elkaar in optima forma versterken en zorgen voor veel slagkracht op de binnenlandse en buitenlandse markt (zowel zakelijk als particulier). Daarbij opereren alle bedrijven (Borrenbergs Projectinrichting, Vloerbewakers, MEBO Flooring, Dichtbij Huis en MEEK-IT) onder de vlag van de Borrenbergs Groep.