Ruim €109.350 opgehaald met de Villa Pardoes WinterRun

KAATSHEUVEL, 14 december 2019 – Met zo’n 2.200 deelnemers was de 2e editie van de Villa Pardoes WinterRun weer één groot feest. Geweldige sportieve prestaties en ontroerende momenten in winterse sferen! Een sponsorloop met maar één winnaar: Villa Pardoes. Met het voorlopige eindbedrag van €109.350,- kan Villa Pardoes zo’n 44 gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind een bijzondere vakantiebeleving aanbieden. 

Genieten van het gevarieerde parcours

De ruim 1.000 individuele hardlopers en 51 bedrijventeams genoten zichtbaar op de 6 en 10 km. Startend vanaf het Anton Pieckplein, langs de Efteling en dwars door Villa Pardoes waar gasten en vrijwilligers de deelnemers aanmoedigden. De 119 deelnemende kids liepen door het centrum van Kaatsheuvel. Met rode konen van de inspanning nam iedereen de fel begeerde medaille bij de finishlijn op het Anton Pieckplein in ontvangst. Het nieuwe onderdeel, de Villa Pardoes WinterWalk, kende meer dan 700 deelnemers. Ook de wandelroutes van 7 en 11 km waren door running partner GoRun uitgestippeld rondom Kaatsheuvel met een kleine uitstap naar de Loonse en Drunense Duinen. Door de beats van de DJ’s, gastartiesten en dweilorkesten was de sfeer langs de route en op de start- en finishlocatie opperbest.  

Villa Pardoes is onvergetelijk

Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke vakantiebeleving. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.