Kees Smit Tuinmeubelen nieuwe sponsor Villa Pardoes

Familiebedrijf Kees Smit Tuinmeubelen is de nieuwe sponsor van Villa Pardoes! Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan in Kaatsheuvel. 

Om de nieuwe vijfjarige samenwerking te starten, heeft Kees Smit Tuinmeubelen maar liefst twaalf tuinsets gedoneerd aan de Villa. “Bij Kees Smit hechten we veel waarde aan het buitenleven. Daarom gunnen wij het de gezinnen, met een ernstig ziek kind, om tijdens hun bezoek aan de Villa optimaal te kunnen genieten van het buitenleven. Wij zijn dan ook blij dat we op deze manier een steentje kunnen bijdragen”, aldus Ivo Beuvink, teamleider Zakelijk, Kees Smit Tuinmeubelen.”  

Naast deze genereuze donatie met aanvullend advies over het onderhoud van de tuinsets, zal Villa Pardoes ook zichtbaar zijn tijdens de grote events van Kees Smit Tuinmeubelen. Ook zal het bedrijf “Helpende Handen” bieden in de Villa, een initiatief waarbij speciale activiteiten in de Villa begeleid worden door de medewerkers van bedrijven en organisaties die Villa Pardoes financieel ondersteunen in de vorm van donaties of sponsorbijdragen.

Het bezoek aan de Villa heeft diepe indruk gemaakt op de mensen van Kees Smit. Zo kwam Ivo Beuvink tijdens dit bezoek in gesprek met de ouders van Valerie, die hier samen met hun twee kinderen verbleven. Ivo vertelt hierover “Toen ik hoorde wat een verblijf aan de Villa persoonlijk voor dit gezin betekent, kwam dit pas echt bij mij binnen. Natuurlijk weet ik wat Villa Pardoes doet, maar zo’n persoonlijk verhaal raakt enorm. Ik heb erover nagedacht hoe we ervoor kunnen zorgen dat nog veel meer mensen en bedrijven Villa Pardoes gaan steunen. Ik denk dat het verhaal van de ouders van Valerie hieraan gaat bijdragen. Daarom deel ik met toestemming van de ouders van Valerie hun verhaal in de vorm van een blog op onze webwinkel. In deze blog lezen mensen hoe ze met een bijdrage, groot of klein, een lichtpuntje voor deze gezinnen kunnen zijn. De blog wordt vervolgens verspreid via de social media kanalen van Kees Smit (Facebook en LinkedIn). Ik hoop dat dit Villa Pardoes extra donaties gaat opleveren.” 

Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Genieten met elkaar, daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen herinneringen maken! 

Kees Smit Tuinmeubelen

Kees Smit Tuinmeubelen is een écht familiebedrijf, bestaande uit drie generaties. Waar opa Henk begon als marskramer, specialiseerde Kees Smit zich na de overname in de verkoop van tuinmeubelen. Zoon Henk Smit nam het stokje in 2011 over en zet het bedrijf op dit moment nog steeds voort. Met meer dan 75 jaar ervaring in de branche en een collectie van ruim 4.000 artikelen zorgt Kees Smit Tuinmeubelen ervoor dat ieder terras sfeer ademt. De volledige collectie is te bekijken in de Experience Stores XXL (8.000 m2) in Amersfoort en Almelo waar volop tuininspiratie kan worden opgedaan.