Brouwer & Partners nieuwe mediapartner Villa Pardoes

Wij zijn vanaf heden de trotse mediapartner van Villa Pardoes. Villa Pardoes is een vakantieverblijf waar gezinnen met een ernstig ziek kind een week lang hun zorgen kunnen vergeten. Wij vinden Villa Pardoes een geweldig initiatief en zijn erg blij dat wij hier als officiële mediapartner een steentje aan kunnen bijdragen.

Blijvend het verschil maken, dat is het doel bij Villa Pardoes. Het vakantieverblijf in Kaatsheuvel begon in 2000 met acht vakantiewoningen. Vijf jaar geleden kwamen hier nog vier woningen bij, waardoor Villa Pardoes wekelijks twaalf gezinnen een vakantie kan bieden. Maar liefst 600 gezinnen beleven dan ook ieder jaar weer de vakantie van hun leven. Dit wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal enthousiaste sponsoren en donateurs. Het voelt geweldig om hier samen met hen aan bij te kunnen dragen, door via onze media donateurs te helpen werven.

Media partner Brouwer & Partners

Brouwer & Partners gaat met Villa Pardoes een langlopende samenwerking aan. In deze samenwerking zal Villa Pardoes te zien zijn op onze abri’s en op verschillende digitale schermen (infomasten) door het hele land, o.a. om donateurs te werven. Samen verspreiden wij de missie van Villa Pardoes om zoveel mogelijk gezinnen met ernstig zieke kinderen blijvend te kunnen betoveren. De start is medio december 2020, als Villa Pardoes hun nieuwe Pay Off introduceert: “Villa Pardoes Een blijvende betovering”.  

Eerder dit jaar ging onze directeur Alex Ermers in gesprek met de organisatie van Villa Pardoes. “Als out of home media exploitant kun je perfect een bijdrage aan de maatschappij leveren. Dit doen we al bij bijzondere gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld de enorme explosie in Beiroet. Dan zetten we graag onze media in om fondsenwerving te ondersteunen. Of om aandacht te vragen aan de maatschappij voor de Covid-19 maatregelen. Villa Pardoes doet veel voor gezinnen met kinderen die aan een ernstige ziekte lijden om ook voor die gezinnen voor even de spanning te verlagen. Belangrijk, omdat kinderen de toekomst zijn. Daarom hebben we pro actief contact gezocht met Villa Pardoes om een samenwerking aan te gaan.”

Wil jij ook mee helpen bekijk dan villapardoes.nl/help-mee en lees hoe jij kunt bijdragen.

https://www.facebook.com/watch/?v=3714810955208853