Villa Pardoes Week 2020

In september 2020 zal Villa Pardoes een hele week ‘kleur geven’ tijdens de tweede editie van de Villa Pardoes Week. Van 18 t/m 25 september bundelen we de krachten van onze (zakelijke) relaties zodat zoveel mogelijk gezinnen van een onbezorgde vakantiebeleving kunnen genieten bij Villa Pardoes.

Schouders eronder
Vanwege de Corona-crisis hebben  veel gezinnen nog niet de positieve impact van een vakantiebeleving kunnen ervaren. Natuurlijk gaan we ervoor zorgen dat deze gezinnen vanaf 10 juli 2020 genieten van een geweldige vakantiebeleving bij Villa Pardoes. Ondertussen zijn we met diverse partners druk bezig geweest om ons dak en de Slakkenhuisjes op een duurzame manier te renoveren. Villa Pardoes is na de renovatie een healing environment in optima forma waar gezinnen met een ernstig ziek kind samen een unieke vakantieweek kunnen beleven.

Geef kleur (aan Villa Pardoes)
Om deze vakantiebeleving te kunnen garanderen werken we op diverse manier samen met zakelijke partners. Zo hebben we in 2019 voor de eerste keer een geweldige Villa Pardoes Week beleefd. Bekijk dit filmpje voor een terugblik van de Villa Pardoes Week 2019. In de 3e week van september wordt namelijk traditiegetrouw een ludieke week georganiseerd om Villa Pardoes onder de aandacht te brengen: de Villa Pardoes Week! In deze ‘donkere’ dagen kunnen de Villa en onze gasten wel wat kleur gebruiken. Tijdens deze week worden door sponsoren verschillende initiatieven georganiseerd om Villa Pardoes te helpen. Denk bijvoorbeeld aan een kleurexplosie bij uw bedrijf: bied uw kleurgerelateerde producten aan en een deel van de opbrengst daarvan schenkt u aan de Villa. Zo kunnen we vele gezinnen een fantastische vakantiebeleving met een gouden randje aan bieden.

Wat kunt u doen?
Iedere organisatie kan op zijn eigen manier meedoen. Zo kunt u bijvoorbeeld een bepaald bedrag per order doneren aan Villa Pardoes, of onder collega’s een activiteit bedenken om donaties te verzamelen.. Wilt u met uw organisatie deelnemen aan de de Villa Pardoes Week? Schrijf u dan snel in! Hebt u nog geen concreet idee? Neem dan contact op en dan bedenken we samen een ludieke actie.

Geeft u Villa Pardoes in september ook kleur?