Jaga Climate Designers ook partner Villa Pardoes!

De Climate Designers van Jaga ook partner van Villa Pardoes! Villa Pardoes biedt gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan in Kaatsheuvel.

Jaga zet zich al decennia in voor de ontwikkeling van een gezond binnenklimaat met zo weinig mogelijk impact op het buitenklimaat. Elk product dat zij ontwerpen en creëren is gebaseerd op deze visie met een sterke verbinding naar hun vijf kernwaarden.

Klimaatverandering en de komst van nieuwe technologieën en technieken eisen nieuwe energiezuinige oplossingen voor verwarming, koeling en ventilatie. Producten met minder energieverbruik zorgen voor een beter en gezonder binnenklimaat, zónder schade toe te brengen aan het buitenklimaat. Zo werken zij mee aan een betere, duurzame toekomst. Maar zorgen voor het klimaat is niet genoeg – zorg voor elkaar is minstens zo belangrijk en daarom slaat Jaga graag bruggen naar maatschappelijke organisatie die écht impact maken.

Chris Heerius en Wendy Stevens hebben namens Jaga Climate Designers een 3-jarige samenwerking met Villa Pardoes ondertekend. Jaga biedt de komende drie jaar in totaal vier gezinnen een onvergetelijke vakantiebeleving bij Villa Pardoes. Daarnaast steunt Jaga Villa Pardoes door te participeren in en het organiseren van additionele (fondswervende) acties. Ook zullen zij ‘Helpende Handen’ bieden in de Villa, een initiatief waarbij speciale activiteiten begeleid worden door de medewerkers van partners van Villa Pardoes.

Citaat Wendy over de samenwerking: Werken aan een betere toekomst betekent voor ons  veel meer dan alleen een duurzame toekomst. Onze vierde kernwaarden staat voor Create Emotion, want een ervaring zegt meer dan 1000 woorden! Samen met Villa Pardoes hopen we heel veel onvergetelijke ervaringen te kunnen creëren voor de gezinnen die het juist zo hard nodig hebben.

Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Genieten met elkaar, daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen herinneringen maken!