New Care Supplements & Villa Pardoes Partners voor het leven

New Care Supplements bestaat sinds 2001 en is jouw partner voor het leven en sinds 2021 trotse partner van Villa Pardoes! New Care levert oer-Nederlandse voedingssupplementen van natuurlijke oorsprong, waarmee jij alles uit je dag kunt halen en gewoon lekker jezelf kunt blijven!

 

New Care Supplements maakt de komende vijf jaar een vakantiebeleving voor een gezin met een ernstig ziek kind mogelijk. Daarnaast steunt New Care Villa Pardoes door te participeren in en het organiseren van toepasselijke acties.  

 

De actie

Als je de New Care Villa Pardoes Vitamine D3 25mcg of D3 75mcg koopt of als je dat inmiddels al hebt gedaan, doe je niet alleen jezelf een plezier. New Care doneert namens jou namelijk € 0,50 cent van het aankoopbedrag aan deze betoverende stichting. Maar dat is nog niet alles, want zit er in jouw Villa Pardoes Vitamine D3 verpakking naast de Villa Pardoes winkelmunt ook een oranje winkelmunt? Dan win jij een sprookjesachtige beleving voor 4 personen! Voor meer informatie over New Care en de actie klik hier.  

 

 

Waar kan ik New Care supplementen kopen?

De verkooppunten van New Care kunt u vinden op deze website.