De nieuwe ambassadrice van Villa Pardoes!

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe vriend:  Monique Smit. Zij zet zich de komende jaren exclusief in voor Villa Pardoes. Zij zal actief Vllla Pardoes onder de aandacht proberen brengen door waar het kan, het verhaal van Villa Pardoes te vertellen. Ook zal ze belangeloos aanwezig zijn bij bepaalde activiteiten van of voor Villa Pardoes. Te beginnen vandaag 6 december bij de  Sky Radio's Christmas Tree For Charity.

Monique (30), sinds juli moeder van twee zoontjes, realiseert zich dat het niet vanzelfsprekend is dat kinderen in goede gezondheid worden geboren en opgroeien. “Ik prijs me dagelijks gelukkig dat we in goede gezondheid in Volendam van elkaar mogen genieten.” Monique is na haar optreden op het jaarlijkse benefietconcert van Villa Pardoes en tijdens een bezoek aan de Villa op slag verliefd geworden. “Het is zo bijzonder om te zien hoe 12 gezinnen wekelijks genieten van een onbezorgde vakantie. Ik heb met mijn eigen ogen gezien wat een week bij Villa Pardoes doet met een gezin. Als je om je heen kijkt en ziet dat dit alles mogelijk wordt gemaakt door vrijwilligers, donateurs en sponsors dan zet ook ik me dolgraag in voor dit mooie doel in Kaatsheuvel.”  

Naast het bezoeken van de gezinnen in de Villa, zal Monique onder andere een bijdrage blijven leveren aan het jaarlijkse benefietconcert van Villa Pardoes. Een concert dat 5 jaar geleden is geïnitieerd door één van de andere Vrienden van de Villa,  Gers Pardoel. Zoals eerder reeds vermeld zet Monique tijdens de Sky Radio's Christmas Tree For Charity zich in om kans te makent op €50.000 zendtijd voor Villa Pardoes.