Nieuwe vriend van de Villa: Dani Visser

Villa Pardoes is er voor gezinnen waarvan een kind ernstig ziek is. Zij krijgen een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aangeboden. Waar ze kunnen genieten met elkaar, even alles kunnen vergeten en samen herinneringen kunnen maken! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe vriend: Nederlands Kampioen FIFA 2019 Dani Visser van Team Gullit. Hij zet zich de komende jaren voor Villa Pardoes. Hij zal actief Villa Pardoes onder de aandacht proberen te brengen door waar het kan, het verhaal van Villa Pardoes te vertellen. Ook zal hij belangeloos meewerken bij activiteiten van of voor Villa Pardoes. Te beginnen aanstaand weekend bij de Villa Pardoes Virtual Run. 

Online

Na een bezoek aan Kaatsheuvel was ik onder de indruk van dit mooie concept. Mede vanwege de innovatieve (online) ontwikkelingen, augmented reality-activiteiten  en gameroom voor de kinderen werd de klik extra gestimuleerd. E-sports groeit momenteel erg hard. De belangstelling voor e-sports en FIFA in het bijzonder is explosief gegroeid en ik wil mijn (120.000) volgers graag kennis laten maken met Villa Pardoes.  

Virtual Run

Naast het bezoeken van en gamen met de gezinnen en andere (online) plannen, zal Dani dit weekend deelnemen aan de Virtual Run van Villa Pardoes. “Een gaaf event wat vanwege Covid niet fysiek, maar wel virtueel door kan gaan. Vanuit mijn huis ga ik 8 kilometer wandelen voor de Villa. Natuurlijk roep ik mijn volgers op Social Media en YouTube op om ook deel te nemen aan de Virtual Run. Lekker bewegen in de buitenlucht én Villa Pardoes steunen. De perfecte combi! 

Villa Pardoes

Kinderen met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte en hun ouders, broertjes en zusjes genieten al 20 jaar van een unieke vakantiebeleving in Villa Pardoes. Zo’n 600 gezinnen per jaar beleven een geweldige week in een van de twaalf huisjes met thema’s zoals Sneeuwwitje, Barbie, Ridder en Space, die samen een Sprookjesachtig Slakkenhuis op een Bloem vormen. Hier is alles voor een leuke vakantie voorhanden. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en is geheel afhankelijk van giften van sponsoren en donateurs.

 

Kaatsheuvel, 8 december 2020

 

Noot voor de reactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie over Villa Pardoes of voor beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Nicolette De Wit, Marketing & Communicatie Villa Pardoes.

Telefoonnummer: +31 (0)146 – 38 72 22) of nberg@villapardoes.nl